Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 týdny 2 dny
ČR – Už žádné dlouhé fronty u přepážek úřadů. Bankovní identitu využívá stále vyšší počet lidí a šetří tím svůj čas. Tuto možnost má až 6 ...Celý článek »
vydáno před 1 rok 39 týdnů
Chrudim – Radnice upozorňuje občany, že od 1. července čekají Medlešice zásadní komplikace v dopravě, což bude mít za následek ztíženou...Celý článek »
vydáno před 2 roky 29 týdnů
V českých městech se problémy s dopravou stále nedaří řešit. Soužití chodců, cyklistů a řidičů zůstává silně problematické. Jízda na kole je...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Pardubický kraj – V pondělí začaly akce v rámci Týdne pro klima. Letos se zapojily pořádáním akcí zdaleka nejaktivněji lidé v Pardubicích....Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Protestovat proti současnému marasmu se dá různými způsoby. Není to tak dávno, co neznámý „výtečník“ svůj názor na vládní opatření a...Celý článek »
vydáno před 3 roky 2 týdny
Chrudim – Přestože situace není růžová, přeci jen lze již nyní zahlédnout světlo na konci tunelu. Řeč je samozřejmě o pandemii čínské chřipky, která...Celý článek »
vydáno před 3 roky 3 týdny
Chrudim – Nejnovější vládní omezení, která vstoupila v pondělí 1. března v platnost, atakují podle některých další metu stupidity, absurdity a...Celý článek »
vydáno před 3 roky 4 týdny
Pardubice – Bezpečnostní rada Pardubického kraje projednala na základě žádosti Nemocnice Pardubického kraje a. s. aktuální situaci v nemocnicích...Celý článek »
vydáno před 3 roky 9 týdnů
Chrudim – O tom, že coronavirus stále úřaduje a proočkovat populaci se nedaří, není sporu. Prosakují informace, v nichž se objevují jména známých...Celý článek »
vydáno před 3 roky 11 týdnů
Chrudim – Mnozí věří, že se nemoc COVID-19 podaří zkrotit očkováním, které u očkovaného sice nezpůsobí, že nebude přenašečem, ale přinese mu pouze...Celý článek »