Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 12 let 6 týdnů
Hrochův Týnec - Obecní úřad si teď neví rady s objektem zámku, který před půldruhým rokem opustil po několika předchozích desetiletích...Celý článek »
vydáno před 12 let 7 týdnů
Slatiňany - Jestliže přidělí v tomto týdnu ministerstvo životního prostředí zdejšímu zámeckému parku dotaci ve výši 12 milionů korun, začne...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 3 dny
Chrudim – Společnost K2 holding developera Milana Kušty v minulosti vykoupila pozemek od města Chrudim. Po letech bude konečně zahájena...Celý článek »
vydáno před 8 týdnů 5 dnů
Chrudim – Letos konečně přijde řada i na prosakující kašnu okolo morového sloupu na Resselově náměstí. Potvrdil to už i starosta František Pilný (ANO...Celý článek »
vydáno před 19 týdnů 6 dnů
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011), který shodou okolností dohlíží jak na městskou policii, tak na odbor kultury, rád používá větu „stalo...Celý článek »
vydáno před 20 týdnů 5 dnů
Chrudim – V minulosti už se některá vojenská pohřebiště revitalizovala. Město Chrudim by příští rok mohlo z dotace od Ministerstva obrany upravit...Celý článek »
vydáno před 35 týdnů 3 dny
Chrudim – Léto pomalu končí a další turistická sezóna s vyschlou kašnou na Resselově náměstí v Chrudimi je za námi. Morový sloup se restauroval...Celý článek »
vydáno před 48 týdnů 3 dny
Chrudim – Když se na jedné z chrudimských fasád nedávno opravovaného bytového domu vedle Hotelu Bohemia objevila nová barva, vyvolalo to u některých...Celý článek »
vydáno před 1 rok 2 dny
Chrudim – Socha svaté Kateřiny, dlící pomalu už druhé léto nad vyschlou kašnou Sloupu Proměnění Páně na Resselově náměstí jakoby si tiše prozpěvovala...Celý článek »
vydáno před 1 rok 11 týdnů
Chrudim – Největší čas na zastupitelstvu zabralo schvalování nadačního fondu pro bezpečnost provozu na silnicích. Před hlasováním se diskutovalo...Celý článek »