Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 25 týdnů 6 dnů
Chrudim – Na strategických pozemcích od Správy železnic, o které město Chrudim aktuálně projevilo zájem, by mohlo vzniknout WC, parkoviště, dobíjecí...Celý článek »
vydáno před 1 rok 20 týdnů
Chrudim – Po mnoha stížnostech na kulturu cestování na chrudimském nádraží kvůli hlučným a vulgárním občanům bez domova se do věci vložilo i město...Celý článek »
vydáno před 2 roky 47 týdnů
Pardubice – Situace kolem parkování u nemocnice je kvůli postupujícím pracím na stavbě nového centrálního urgentního příjmu čím dál horší. Místo...Celý článek »
vydáno před 3 roky 9 týdnů
Pardubice – První fotografie z příprav terénu pro budování nového srdce Pardubické nemocnice, kdy to vypadalo jako po odklízení následků řádění...Celý článek »
vydáno před 3 roky 9 týdnů
Pardubice – Nadjezd Kyjevská se účastníkům silničního provozu uzavřel v neděli 7. března a stavební práce na něm potrvají až do 7. listopadu. Jak to...Celý článek »
vydáno před 3 roky 26 týdnů
Pardubice – Nádraží začnou rekonstruovat příští rok tři firmy a na projektu budou pracovat už od listopadu 2020. Zakázku na první etapu...Celý článek »
vydáno před 3 roky 34 týdny
Pardubice – Dnes se u starého pardubického nádraží potkali ministr dopravy Karel Havlíček i generální ředitel Správy železnic Jiří Svoboda, aby...Celý článek »
vydáno před 4 roky 7 týdnů
Pardubice – Nákaza koronavirem se nevyhnula ani Pardubické nemocnici. K úterní osmé hodině večerní bylo potvrzeno devět nakažených...Celý článek »
vydáno před 4 roky 32 týdny
Pardubice - Rada Pardubického kraje na svém pondělním jednání řešila také záležitosti spojené s Nemocnicí Pardubického kraje a.s. Krajští...Celý článek »
vydáno před 5 let 19 týdnů
Pardubice - Moderní magnetická rezonance Vantage Galan se silou magnetického pole 3 Tesla už je uvnitř přístavby radiodiagnostického pavilonu...Celý článek »