Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 42 týdny 2 dny
Pardubice – Na hladině řeky Labe pod mostem silnice I/37 v Nádražní ulici bylo v neděli 23. července krátce před desátou dopoledne...Celý článek »
vydáno před 1 rok 6 týdnů
Pardubický kraj/Přelouč – Za krátkou dobu je to už druhý nález utonulého v Pardubickém kraji. Pátrání po Šimonovi H. (17), do kterého se zapojila...Celý článek »
vydáno před 1 rok 11 týdnů
Pardubicko – Policisté se obrací na veřejnost s prosbou o pomoc při pátrání po pohřešovaném mladíkovi. Celý článek »
vydáno před 2 roky 19 týdnů
Pardubice – Policisté žádají veřejnost o pomoc s pátráním po třináctiletém chlapci, který se na konci roku nevrátil do výchovného ústavu. Pátráním po...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim – Město se opět ocitlo v hledáčku celostátních médií. Není to snad kvůli jeho unikátní poloze na úpatí Železných hor nebo množství památek,...Celý článek »
vydáno před 7 let 34 týdny
Chrudimsko - Mrtvý cyklista byl v úterý nalezen v příkopě mezi obcemi Tuněchody a Ostřešany. V současné době hledají policisté svědky případné nehody...Celý článek »
vydáno před 9 let 30 týdnů
Pardubice - Zdejší kriminalisté aktuálně pátrají po 15letém mladíkovi, který odešel z domova a doposud o sobě nepodal žádnou zprávu.  ...Celý článek »
vydáno před 11 let 7 týdnů
Hlinsko - Policie pátrá po pohřešovaném 14letém Janu Novobilském. Současně žádá veřejnost o pomoc. Pohřešovaný odešel v úterý 26. dubna kolem...Celý článek »
vydáno před 11 let 14 týdnů
Pardubice - Až teprve po třídenním pátrání se podařilo objevit 80letého důchodce, po kterém od středy minulého týdne pátrala policie spolu s ...Celý článek »
vydáno před 11 let 14 týdnů
Pardubice - Policie intenzivně pátrá po pohřešovaném 80letém muži. S žádostí o pomoc se na policii obrátila jeho rodina. Okolí bydliště propátrávají...Celý článek »