Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 týden 1 den
Chrudim – Místo blikajících elektrických ozdob a stromečků se lidem doma rozzářily obyčejné svíce a vyhráno měli ti, kteří si prozřetelně navařili už...Celý článek »
vydáno před 3 roky 16 týdnů
Chrudim – Zpracovaný dokument přístupný veřejnosti, kde by bylo vše přehledně shrnuto na jednom místě, bohužel podle nepřímého vyjádření tiskového...Celý článek »
vydáno před 3 roky 17 týdnů
Chrudim – Podle posledních výzkumů se životnost solárních panelů pohybuje okolo 25 let. Kromě budovy OSPODu v Pardubické ulici a areálu...Celý článek »
vydáno před 5 let 24 týdny
Chrudim – Dohlížet a aktivně zasahovat do pořizování změn v územním plánu, plánu městské památkové zóny a regulačním plánu na Pumberkách, nemůže jen...Celý článek »
vydáno před 5 let 43 týdny
Chrudim - Město dokončuje další opatření, které má za cíl přinést energetické úspory: na střeše jednoho z objektů městského úřadu v několika minulých...Celý článek »
vydáno před 10 let 24 týdny
Chrudim - Nový regulační plán městské památkové zóny by měl v únoru příštího roku znát svého zhotovitele. Výběrové řízení, z něhož by měl...Celý článek »
vydáno před 11 let 4 dny
Chrudim - Přestavba hotelu Bohemia vzbuzuje rozporuplné reakce. Na jedné straně je schvalována jako nutná pro další fungování hotelu v současné...Celý článek »
vydáno před 11 let 9 týdnů
Chrudim - Zastupitelé města schválili v pondělí 18. března během svého zasedání téměř jednomyslně, že si Chrudim pořídí nový...Celý článek »
vydáno před 11 let 11 týdnů
Chrudim - Zastupitelstvo se bude na návrh městské rady zabývat novým regulačním plánem městské památkové zóny. Ten současný totiž dosluhuje...Celý článek »