Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 11 let 3 týdny
Chrudim - Dnes půl hodiny po půlnoci si strážníkům stěžovala obyvatelka z Palackého třídy na rušení nočního klidu. Z nedaleké diskotéky se...Celý článek »
vydáno před 13 týdnů 2 dny
Chrudim – Do výběrového řízení na pozici strážníka Městské policie Chrudim se přihlásili tři odvážlivci. V pondělí je čekají první zkoušky ve formě...Celý článek »
vydáno před 15 týdnů 4 dny
Chrudim – Město nechává znova rekonstrukci veřejného prostoru v režii Ředitelství silnic a dálnic ČR. Týká se 1,3 kilometru dlouhého úseku...Celý článek »
vydáno před 40 týdnů 2 dny
Chrudim – Odbor školství, kultury a sportu vydal oznámení, že se v pátek a sobotu zkrátí doba nočního klidu. Je proto zbytečné volat v pátek před...Celý článek »
vydáno před 50 týdnů 2 dny
Chrudim – Když se na jedné z chrudimských fasád nedávno opravovaného bytového domu vedle Hotelu Bohemia objevila nová barva, vyvolalo to u některých...Celý článek »
vydáno před 1 rok 5 týdnů
Chrudim – Policie dnes oznámila, že pachatel (20), který pronásledoval muže (38) ve tři odpoledne po rušné Palackého třídě s připraveným nožem v ruce...Celý článek »
vydáno před 2 roky 3 týdny
Chrudim − Před třemi lety už jednu starou Dacii vyměnila městská policie za Toyotu Corolu. A další auto stejného typu, ale už s ...Celý článek »
vydáno před 2 roky 12 týdnů
Chrudimsko – Kradou se nejen ve městech, ale i po okolních vesnicích. Řeč je o katalyzátorech. Na pozoru by se měl mít bohužel každý, kdo nechá svoje...Celý článek »
vydáno před 2 roky 13 týdnů
Chrudim – Lze odklonit tranzitní dopravu z města dříve než za deset let? Někteří občané postřehli, že i přes určitý pokles tranzitní...Celý článek »
vydáno před 2 roky 26 týdnů
Chrudim - Všichni máme jistě ještě v živé paměti opakující se pohled na některé muže v černých uniformách, jak zaklekávají na neposlušné spoluobčany...Celý článek »