Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 42 týdny
Chrudim – Po vydatných deštích, které se přehnaly v červenci přes Chrudim, se musela z bezpečnostních důvodů uzavřít Myší díra i přístupové stezky k...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim − Trochu to působí dojmem, že se Chrudim postupně pomalu ale jistě propadá. Po pilíři v Široké ulici nebo propadu v parčíku Na Bídě...Celý článek »
vydáno před 1 týden 4 dny
Chrudim – Potrhané pytle písku momentálně zabraňují dalšímu zhroucení nábřežní zdi do řeky Chrudimky, což by mělo za následek propadnutí chodníku a...Celý článek »
vydáno před 11 let 4 dny
Chrudim - V sobotu v půl osmé večer byli strážníci upozorněni na propadlý kanál v Opletalově ulici. Na silnici byla zjevná, více než...Celý článek »
vydáno před 11 let 45 týdnů
Chrudim - V neděli před polednem přijali strážníci oznámení propadlém kanálu v Malecké ulici. Hlídka jela rozsah poškození  silnice s propadlým...Celý článek »
vydáno před 12 let 4 týdny
Chrudim - Na propadlou vozovku v ulici Víta Nejedlého upozornila strážníky v úterý před 19. hodinou místní žena. Na místo ihned vyjela hlídka městské...Celý článek »
vydáno před 12 let 11 týdnů
Chrudim - V blízkosti evangelického kostela v Pardubické ulici se propadla ve středu vozovka. Na místo byla proto přivolána hlídka městské policie....Celý článek »