Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 42 týdny 5 dnů
Chrudim – Městská policie by se měla přestěhovat z budovy staré radnice dále od náměstí, do budovy nově patřící městu Chrudim. Celý článek »
vydáno před 3 roky 4 týdny
Chrudim – Nejenže oprava staré radnice bude stát miliony, ale zbude z ní vůbec něco původního? Stará radnice, kde sídlí městská policie a informační...Celý článek »
vydáno před 3 roky 15 týdnů
Chrudim – Stará radnice na Resselově náměstí není v nejlepší kondici. Jejímu stavu rozhodně nepřispívá umístění „velitelství“ městské policie do...Celý článek »
vydáno před 4 roky 24 týdny
Chrudim – S blížícím se adventem nepřichází jen slavnostní rozsvěcení vánočního stromu na Resselově náměstí, ale také instalace takzvaného „...Celý článek »
vydáno před 4 roky 44 týdny
Chrudim - Již téměř rok a půl mají občané možnost setkávat se s vedením Městské policie Chrudim a projednat s ním nejen své potíže či starosti, ale...Celý článek »
vydáno před 6 let 13 týdnů
Chrudim – Místní městská policie by ráda napravila svou mnohdy ne příliš lichotivou pověst výběrčích pokut a lovců psů, pročež její vedení vymyslelo...Celý článek »
vydáno před 8 let 27 týdnů
Chrudim - Ciferník hodin na Staré ranici na Resselově náměstí se dočkal konečně výměny. Dlouhé měsíce zde totiž dělal městu ostudu odchlípnutý kus...Celý článek »
vydáno před 8 let 34 týdny
Chrudim - Přímo „pod nosem“ místní politické a úřednické elitě se objevil nedostatek, který už několik měsíců kazí pohled na jednu z dominant...Celý článek »
vydáno před 10 let 26 týdnů
Chrudim - Věžička Staré radnice na Resselově náměstí musela být narovnána. Její rekonstrukce začala přitom už před měsícem opravou poškozeného...Celý článek »
vydáno před 10 let 35 týdnů
Chrudim - Čtenáři Chrudimských novin se vyznačují pohotovostí a zajímavými náměty. Jeden takový dorazil do redakce začátkem září a šlo o ...Celý článek »