Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 47 týdnů
Chrudim – Navzdory již šířící se petici za zachování plného chodu chrudimské nemocnice se má od prvního července úplně uzavřít lůžkové oddělení...Celý článek »
vydáno před 2 roky 37 týdnů
Chrudimsko/Chrast – Pozor, ať nepíchnete kolo! Nejen prodlužující se fronty na silnici II/358 kvůli pokračující dostavbě obchvatu, ale také...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Pardubický kraj – Od úterý se kromě vakcíny Janssen od Johnson & Johnson můžete nechat nově naočkovat bez registrace na čtyřech...Celý článek »
vydáno před 3 roky 15 hodin
Pardubický kraj – Počet vyočkovaných dávek vakcíny se blíží dneškem ke 170 tisícům. Statistici zveřejnili údaje o počtech úmrtí v březnu, které...Celý článek »
vydáno před 3 roky 16 hodin
ČR/Pardubice – Divadelnící z různých koutů celé republiky se spojili ve výjimečném projektu Vitamin D aneb Divadla spolu a měli 72 hodin na to, aby...Celý článek »
vydáno před 3 roky 2 týdny
Chrudim – Náměstkyně pro zdravotnictví Michaela Matoušková (STAN) navštívila na konci minulého týdne chrudimskou nemocnici, její oddělení...Celý článek »
vydáno před 3 roky 11 týdnů
Pardubický kraj – Většina (214) ze 329 hospitalizovaných v nemocnicích Pardubického kraje se nachází v těžkém stavu. Situace je horší než v...Celý článek »
vydáno před 3 roky 12 týdnů
ČR/Pardubický kraj – Vláda jednala s hejtmany všech krajů o tom, jak se bude dále postupovat po čtvrtečním neodhlasování prodloužení nouzového stavu...Celý článek »
vydáno před 3 roky 16 týdnů
Pardubický kraj – Velká kreativita při výběru vhodného místa pro očkovací centrum jako je tomu v zahraničí se v případě Pardubic nekoná. Zatímco...Celý článek »
vydáno před 3 roky 19 týdnů
Pardubice/Slatiňany – Poté, co včera informoval hejtman, že vakcíny možná dorazí na Silvestra nebo i později, ledy se hnuly a vakcína do pardubické...Celý článek »