Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 37 týdnů 1 den
Předhradí - V sobotu 26. srpna se od 17. 30 do 22 hodin koná Rychmburská noc. Celý večer probíhá v prvorepublikovém duchu. Nasvícený celý...Celý článek »
vydáno před 1 rok 6 týdnů
Předhradí – Velikonoce na hradě Rychmburku se konají již 1. dubna od 14 hodin, a to uvnitř hradu v druhém nadzemním podlaží. Kromě prodejních...Celý článek »
vydáno před 2 roky 2 týdny
Chrudim – Od úterý 19. dubna začíná běžet čas k dokončení oprav fasády, na které se nakonec společně podílí rovným dílem město Chrudim i...Celý článek »
vydáno před 2 roky 48 týdnů
Chrudim – Je to již více než rok, co nám vláda začala bránit v normálním životu pod záminkou ochrany těch, které by mohl na životě ohrozit...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Rychmburk - Na co se mohou návštěvníci těšit? Kromě piva i na nově zpřístupněný okruh. V sedmi místnostech zatím místo nábytku najdete něco jiného....Celý článek »
vydáno před 3 roky 36 týdnů
Předhradí – Rychmburské rezonance, hudební festival inspirovaný atmosférou hradu Rychmburk, jeho předhradím a obyvatelstvem, dospěl k dalšímu ročníku...Celý článek »
vydáno před 5 let 17 týdnů
Chrudim – Bývalí koaliční partneři mezi sebou mají mnohdy vztahy ne nepodobné těm mezi bývalými manžely. Nemohou si přijít na jméno a vzájemná...Celý článek »
vydáno před 6 let 14 týdnů
Chrudim – Podstatnou změnu přináší vyhláška schválená v průběhu pondělního jednání městského zastupitelstva. Jde o „modernizaci“ vyhlášky k...Celý článek »
vydáno před 6 let 20 týdnů
Chrudim – V přátelském duchu se neslo setkání několika pracovnic v sociálních službách, které pořádalo koncem prosince město Chrudim. Přespolní...Celý článek »
vydáno před 6 let 26 týdnů
Chrudim - Městská rada se rozhodla nalít do organizace Centrum sociálních služeb a pomoci Chrudim více peněz.Celý článek »