Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 týdny 3 hodiny
Chrudim - Fotbalisté Chrudimi remizovali v utkání vloženého 23. kola na svém stadionu 1:1 s Varnsdorfem. Domácí celek poslal dvě minuty po...Celý článek »
vydáno před 50 týdnů 3 dny
Chrudim – Fotbalisté Chrudimi ve 28. kole FORTUNA národní ligy zvítězili nad Varnsdorfem 3:2. Skóre utkání otevřel dvěma góly Hašek, ale snížil po...Celý článek »
vydáno před 3 roky 30 týdnů
Chrudim – V rámci 6. kola FORTUNA národní ligy chrudimští fotbalisté doma po skvělém výkonu porazili Varnsdorf, nyní už ale hledí dál. Ve čtvrtek...Celý článek »
vydáno před 4 roky 39 týdnů
Varnsdorf - Bláznivé utkání ve Varnsdorfu nabídlo fanouškům mnohé – šest branek, pokutový kop a červenou kartu. Chrudimští dvakrát umazali náskok...Celý článek »
vydáno před 5 let 3 týdny
Varnsdorf - Bodová šňůra nekončí. Chrudimští fotbalisté dokázali ve Varnsdorfu otočit skóre ve svůj prospěch, po zajímavém průběhu nakonec vezou ze...Celý článek »
vydáno před 5 let 16 týdnů
Tři zápasy, výhra, remíza a porážka. Chrudimští fotbalisté mohou být s vystoupením v rámci Tipsport ligy spokojeni, na samotný závěr...Celý článek »
vydáno před 5 let 33 týdny
Chrudim - Hodně rušné utkání sledovali fanoušci v Chrudimi. Na půdě nováčka byly k vidění dvě neproměněné penalty, fantastičtí brankáři...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 3 dny
Drnovice - Ve 22. kole na půdě v Drnovicích druhý Vyškov porazil čtvrtou Chrudim výsledkem 1:0. Po bezbrankovém prvním poločase rozhodla o osudu...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 3 dny
Chrudim - Fotbalisté Chrudimi porazili v utkání 21. kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY 2:1 Jihlavu a posunuli se díky třetí výhře v řadě na třetí pozici...Celý článek »
vydáno před 5 týdnů 4 dny
Prostějov – Fotbalisté Chrudimi v rámci 20. kola FORTUNA národní ligy vyhráli 4:2 v Prostějově. Už od dvacáté minuty hrál Prostějov o deseti, když po...Celý článek »