Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 39 týdnů 5 dnů
Chrudim – Autobusová čekárna v Pardubické ulici už se může pochlubit novým vzhledem. Pomyslné ocenění Stavba roku sice nejspíš jako zastávka v...Celý článek »
vydáno před 1 rok 3 týdny
Chrudim –  Minulý rok se oprava zdržela kvůli neúspěšnému výběrovému řízení, letos je tomu jinak. Právě dnes na odboru investic...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – Z brzké realizace nové zastávky U kapličky zřejmě sejde. Když město představovalo participativní rozpočet, kladlo velký důraz na...Celý článek »
vydáno před 2 roky 48 týdnů
Chrudim – Boj s vizuálním smogem, jedno z témat, které chtěla současná radniční koalice „realizovat“, se poněkud zaseklo. Co se však nezaseklo, je...Celý článek »
vydáno před 3 roky 8 týdnů
Chrudim/Podhůra – Jen pár dnů po naší iniciativě najít autora jedinečné funkcionalistické zastávky, které by jinak nejspíš brzy hrozil...Celý článek »
vydáno před 3 roky 12 týdnů
Chrudim – Zastávka na Podhůře, která z pohledu památkové péče dokumentuje slavnou éru československé architektury druhé čtvrtiny 20. století, je...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Až do 21. srpna letošního roku bude chrudimská firma Geogard pracovat na úpravách parkoviště za sportovní halou ve Sladkovského ulici. Jako...Celý článek »
vydáno před 4 roky 9 týdnů
Chrudim – Děje se to na mnoha místech po celém městě a změna na obzoru rozhodně není. Tedy, změna k lepšímu. Zhoršování situace naopak očekávat lze....Celý článek »
vydáno před 5 let 34 týdny
Chrudim – Novinový stánek kombinovaný s autobusovou zastávkou v Malecké ulici, naproti garážím, zná asi každý obyvatel sídliště Na Šancích. Kdysi se...Celý článek »
vydáno před 6 let 4 týdny
Chrudim – Zima skončila, nastává období „oblíbených“ rekonstrukcí kanalizací, inženýrských sítí a souvisejícího. Po rekonstrukci Tylova nábřeží,...Celý článek »