Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 2 týdny
Chrudim – Když nevyšel nápad, jak zlepšit komunikaci s občany prostřednictvím pro tyto účely zřízené komise, která nepracovala, jak by měla, pracovní...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Městský web nepatří k těm nejpřehlednějším, přestože není tak daleko doba, kdy město nechalo kompletně internetové stránky předělat....Celý článek »
vydáno před 4 roky 10 týdnů
Chrudim – Tohle se prý moc nepovedlo. Řeč je o nových webových stránkách městské firmy, a to technických služeb. Ty předchozí byly sice velmi staré,...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Chrudim – Vedení města si ve svém programovém prohlášení může odškrtnout další položku. Po splnění bodů, jež se týkaly třeba nové podoby Chrudimského...Celý článek »
vydáno před 7 let 45 týdnů
Chrudim - Nejpřívětivější radnice Pardubického kraje potřebuje nejpřívětivější informační kanál. To je jeden z důvodů, proč zastaralý a mnohdy ne...Celý článek »
vydáno před 8 let 27 týdnů
Chrudim - V záplavě internetových stránek města, které úředníci jen horko těžko aktualizují, se brzy objeví další web. Ten by se měl zaměřit na...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Chrudim - Městští úředníci ve spolupráci s IT techniky zapojili všechny síly a dobré dílo se podařilo. Vedle webu, který se věnuje obchvatu města, a...Celý článek »
vydáno před 9 let 5 týdnů
Chrudim - Otevřená radnice, která se tak ráda a často chlubí svou výtečnou komunikací s občany, opět „zabodovala“. Není to tak dlouho, kdy si...Celý článek »
vydáno před 10 let 1 týden
Pardubice - Zdejší městská policie se rozhodla pro renovaci svých stránek na internetu. Nový web je přehlednější, jednodušší a přináší hned dvě...Celý článek »