Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 16 týdnů 6 dnů
Chrudimsko – Na silnici první třídy ve směru na Hrochův Týnec počítejte se zdržením u obce Nabočany. Odpoledne se tam střetla tři osobní auta....Celý článek »
vydáno před 1 týden 3 dny
Možná už jste si stejně jako my při procházce Chrudimí všimli na parkovišti před Galerií ART zvláštního kovového oka, ale nevěnovali jste tomu bližší...Celý článek »
vydáno před 32 týdny 1 den
Chrudim – Velkou sobotní akcí na pozemku Školního statku Střední zemědělské školy a Vyšší odborné školy Chrudim ve Vestci je národní soutěž...Celý článek »
vydáno před 3 roky 4 týdny
Smrt prince Philipa, ač byl stár devadesát devět let, byla překvapivá. Jaký byl milovník koní, se mnozí dozvěděli až nyní. Koňáci ho však znali...Celý článek »
vydáno před 7 let 13 týdnů
Slatiňany - Slatiňanská jezdecká hala v sobotu 11. února ožije jezdectvím. Všichni příznivce koní si mohou od 10 hodin užít zajímavý program na...Celý článek »
vydáno před 7 let 25 týdnů
Chrudim – Většina z nás si nejspíše vzala na pátek dovolenou a užívá se svými blízkými prodloužený víkend. Pro ty, kdo musí pracovat a víkend je...Celý článek »
vydáno před 9 let 34 týdny
www.kotarbova.cz - Obchodníci a reklamy z nás dělají blbce. Promiňte ten výraz, ale jinak se to ani nazvat nedá. V hypersupermarketu prodávají...Celý článek »
vydáno před 9 let 36 týdnů
Stojice - V této obci na Heřmanoměstecku podle všeho živoří nebo donedávna ještě živořila v místním statku asi dvacítka ustájených koní. Jde přitom o...Celý článek »
vydáno před 10 let 15 týdnů
Přestavlky/Nabočany - V podvečer to na mnoha místech Chrudimska začalo pěkně klouzat. Teplota se v tu dobu pohybovala ne příliš hluboko pod...Celý článek »
vydáno před 10 let 40 týdnů
Chrudim - Současné sucho doprovázené silnými bouřkami pozdrželo významně sklizeň zemědělských plodin na Chrudimsku. Vyplývá to z vyjádření...Celý článek »