Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 24 týdny
Chrudimsko – Někteří Chrudimáci mohou být bledí závistí. Po více než roce od schválení názvu nové zastávky Orel drážním úřadem přichází na řadu...Celý článek »
vydáno před 1 rok 39 týdnů
Chrudimsko/Orel – Zastávka U Stadionu se prověřuje. Realizaci v Orli brzdí finance. V letošním roce měla začít Správa železnic stavět a...Celý článek »
vydáno před 22 týdny 1 den
Pardubický kraj – Tvůrcem jízdních řádů je sice Správa železnic, vždy ale záleží i na představitelích obcí a krajů, jakou budou mít podobu. Zatímco v...Celý článek »
vydáno před 23 týdny 6 dnů
Chrudim – Připadáte si někdy v Chrudimi jako v Kocourkově? Do města se úředníci nevydávají na vlastní pěst a spoléhají se především na hlášení...Celý článek »
vydáno před 25 týdnů 7 hodin
Pardubice/Chrudim – Jak často budou z Chrudimi zastavovat vlaky v nové zastávce Pardubice-město v ulici Sladkovského? Nejen o tom jednal starosta...Celý článek »
vydáno před 34 týdny 2 dny
Chrudim – Psal se rok 2020 a chrudimská dopravní komise už měla na rozdíl od Správy železnic jasno, jak zatočit s přeplněnými autobusy, co jezdily z...Celý článek »
vydáno před 39 týdnů 13 hodin
Chrudim – Město se chlubí nově opravenou čekárnou, na problémy, které se brzy ukázaly, ale upozorňují místní občané. Pozorný čtenář si povšimne...Celý článek »
vydáno před 39 týdnů 5 dnů
Chrudim – Autobusová čekárna v Pardubické ulici už se může pochlubit novým vzhledem. Pomyslné ocenění Stavba roku sice nejspíš jako zastávka v...Celý článek »
vydáno před 1 rok 3 týdny
Chrudim –  Minulý rok se oprava zdržela kvůli neúspěšnému výběrovému řízení, letos je tomu jinak. Právě dnes na odboru investic...Celý článek »
vydáno před 2 roky 49 týdnů
Chrudim – Některá témata se vracejí do zdejšího veřejného života s železnou pravidelností. Radnice tak opět po letech řeší, co dál s Muzeem barokních...Celý článek »