Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 2 týdny
Pardubický kraj – Kraj pokračuje v rozvíjení spolupráce se Zakarpatskou oblastí Ukrajiny. Hejtman Martin Netolický (ČSSD) proto odjel v úterý po...Celý článek »
vydáno před 2 roky 10 týdnů
Pardubický kraj – V souvislosti s aktuálním vývojem dění na Ukrajině po ruské vojenské operaci z dnešního rána, kdy vojska vstoupila na východní...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 6 dnů
Pardubický kraj – Právě dnes se rozhoduje, jestli bude mít Pardubický kraj ročně až 2 miliardy korun navíc. Podle vyjádření hejtmana Martina...Celý článek »
vydáno před 8 týdnů 5 dnů
Chrudim – Potkáváme se s nimi na ulici, v MHD, v obchodě. Někteří si mezi nimi dokonce našli nové přátele. V Chrudimi se podle všech námi získaných...Celý článek »
vydáno před 9 týdnů 5 dnů
Pardubice – Ukázalo se, že téma předání Chrudimské nemocnice nebylo zdaleka tím jediným, ani hlavním, co se stihlo rozebírat při slavnostním předání...Celý článek »
vydáno před 17 týdnů 3 dny
Pardubice – Moderní budovu urgentního příjmu převzal Pardubický kraj do užívání na konci roku. Veřejnosti se otevře v dubnu. Jak to bude s parkováním...Celý článek »
vydáno před 25 týdnů 1 den
Chrudim – Rada města Chrudim se domluvila, jakým způsobem bude nově fungovat ubytovna pro uprchlíky od ledna 2024. Systém vyplácení příspěvků od...Celý článek »
vydáno před 39 týdnů 6 dnů
Pardubický kraj – Hejtman Martin Netolický (ČSSD) a primátor Jan Nadrchal (ANO 2011) jednali o společných rozvojových projektech kraje a města a...Celý článek »
vydáno před 42 týdny 1 den
Chrudim – Zástupci Pardubického kraje se přijedou na konci července podívat, v jakém stavu je budova u Městského parku. Spekuluje se totiž o tom, že...Celý článek »
vydáno před 45 týdnů 1 den
Chrudim – Bude se přispívat na provoz ubytovny na Všehrdově náměstí pro ty ukrajinské uprchlíky, kterým už nově nebude hrazeno ubytování ze...Celý článek »