Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 1 týden
Pardubický kraj – Produkce Actressfilm jednala se zástupci Pardubického kraje o možném natáčení připravovaného filmu od režiséra Jana Hřebejka a...Celý článek »
vydáno před 3 roky 33 týdny
Slatiňany – Jak si mnozí občané Slatiňan již stačili povšimnout, slatiňanský zámek je od pondělí uzavřen včetně přilehlého parku a v jeho okolí...Celý článek »
vydáno před 1 rok 33 týdny
Oslavy mezinárodního dne architektury jsou tady. Jedenáctý ročník festivalu Film a architektura s podtitulem Body zlomů zavítá ve dnech 29...Celý článek »
vydáno před 2 roky 13 týdnů
Chrudimsko – Chystá se natáčení nového filmu, a to přímo na pietním území Památníku Ležáky, které je vyhlášenou národní kulturní památkou a slouží...Celý článek »
vydáno před 2 roky 26 týdnů
Pardubice – Včera se prostřednictvím platformy Donio podařilo vybrat zbývající peníze do stotisícové cílové částky na dokončení dokumentu o Václavu...Celý článek »
vydáno před 2 roky 29 týdnů
Slatiňany – Pohled, který se jen tak nepoštěstí. Kdo jel v sobotu přes Slatiňany, nemohl si zvláštní atmosféry nevšimnout. V ulicích okolo...Celý článek »
vydáno před 2 roky 30 týdnů
Chrudim – Peníze ušetřené na odboru školství, kultury a sportu zaplatí město firmě z Kolína za animovaný film a promítat se bude prý jako...Celý článek »
vydáno před 2 roky 32 týdny
Slatiňany – Historický film Služka, ve kterém mimo jiné hrají Aňa Geislerová a Vica Kerekes, se tu natáčel už před rokem. Teď přišel čas na poslední...Celý článek »
vydáno před 3 roky 29 týdnů
Slatiňany – Po pětitýdenním maratonu skončilo natáčení dvou třetin filmu Služka. Jako zázrakem přežili natáčení všichni ve zdraví a také interiéry...Celý článek »
vydáno před 3 roky 29 týdnů
Hrochův Týnec – Není to poprvé, co na sebe hrochovotýnecký zámek upozornil. Občané Hrochova Týnce mohou být od neděle opět pyšní na to...Celý článek »