Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 14 týdnů 1 hodina
Chrudim – Rada města Chrudim bude v pondělí vyhodnocovat podlimitní veřejnou zakázku na stavební úpravy v Hradební ulici 47, kam se už za pět mesíců...Celý článek »
vydáno před 14 týdnů 1 den
Chrudim – Jestli má turistický okruh v památkové zóně začínat u sochy vodníka Polívky, informační cedule tu bude víc než potřeba. Turista by jinak...Celý článek »
vydáno před 29 týdnů 2 dny
Chrudim – Strážníci Městské policie Chrudim se budou stěhovat do jiné budovy, která začala jen před pár měsíci patřit městu. Nový interiér jim tam...Celý článek »
vydáno před 1 týden 3 hodiny
Chrudim – V Medlešicích se snaží v rámci svých možností, a tak si nechali vytvořit u specialisty nový heraldický znak. Když ale přijede do této dnes...Celý článek »
vydáno před 45 týdnů 11 hodin
Chrudim – Městská policie by se měla přestěhovat z budovy staré radnice dále od náměstí, do budovy nově patřící městu Chrudim. Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Chrudim - Jedno z posledních „slepých“ míst, kde mohli řidiči prakticky v centru města bezplatně odstavit své auto, v brzké době zmizí. Pondělní...Celý článek »
vydáno před 11 let 26 týdnů
Chrudim - V pondělí během dne byli strážníci nejméně dvakrát upozorněni na nedbale zaparkovaná auta, která překážela ostatním řidičům. Nejprve...Celý článek »
vydáno před 11 let 44 týdny
Chrudim - V sobotu před 17. hodinou se strážníkům dostala informace o nedbale parkujícím autě v Hradební ulici. Jeho majitel ho postavil přímo před...Celý článek »