Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 49 týdnů 5 dnů
Chrudim – Dvě městské obchodní společnosti skončily minulý rok v mínusu – Sociální podnik města Chrudim a Technické služby Chrudim 2000, obojí v roce...Celý článek »
vydáno před 1 rok 40 týdnů
Chrudim – Chrudimský útulek opět nemá kapacitu pro další nalezené kočky.  V současné době se mají lidé podle informací z útulku v případě nálezu...Celý článek »
vydáno před 2 roky 32 týdny
Chrudim – V chrudimském útulku momentálně pořád nemohou přijímat až do odvolání další kočky. Aktuálně mají pro kočičí mazlíčky vyhrazené dvě...Celý článek »
vydáno před 2 roky 38 týdnů
Chrudim – Za okny oblíbeného podniku na Poděbradově ulici upozorňoval na probíhající změny bílý prach a cedule s nabídkou na pronájem nebytových...Celý článek »
vydáno před 3 roky 16 týdnů
Chrudim – O tom, že si město založilo svůj „sociální podnik“, v jehož rámci chtělo zaměstnávat ty, kdo obtížně hledají práci, Chrudimské noviny již...Celý článek »
vydáno před 4 roky 9 týdnů
Chrudim – Černé skládky na území města vznikaly, vznikají a podle všeho vznikat i budou. Přestože je Chrudimákům k dispozici sběrný dvůr a bezpočet...Celý článek »
vydáno před 6 let 24 týdny
Chrudim – Teploty klesají především v noci k nule a toulavá zvířata se začínají stahovat do uzavřených, vytápěných prostor. Většinu bezprizorních psů...Celý článek »
vydáno před 11 let 5 týdnů
Chrudim - Město chce pořádat kurzy pro nezaměstnané, především pak pro ty, kteří ještě nikdy nepracovali nebo shání práci jen velmi obtížně. Během...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Chrudim - V úterý před 15. hodinou volal od prodejny Penny Market strážníkům muž a sdělil jim, že našel u prodejny psa, který má obojek a...Celý článek »
vydáno před 11 let 33 týdny
Chrudim - Až napodruhé se v pondělí podařilo strážníkům nalézt zraněnou kočku, která se měla podle svědků pohybovat v ulici Čs. Partyzánů....Celý článek »