Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 12 týdnů 5 dnů
Chrudim – Rada města Chrudim bude v pondělí vyhodnocovat podlimitní veřejnou zakázku na stavební úpravy v Hradební ulici 47, kam se už za pět mesíců...Celý článek »
vydáno před 36 týdnů 1 hodina
Chrudim – Zatím je prý celá záležitost pouze v rovině úvah, komisi cestovního ruchu ale napadlo, jak by se mohli do historického centra Chrudimi...Celý článek »
vydáno před 43 týdny 6 dnů
Chrudim – Městská policie by se měla přestěhovat z budovy staré radnice dále od náměstí, do budovy nově patřící městu Chrudim. Celý článek »
vydáno před 2 roky 13 týdnů
Chrudim – Ten příběh už se skoro začíná podobat známé psychologické hře Městečko Palermo. Městečko Chrudim usíná a starosta František Pilný (ANO...Celý článek »
vydáno před 8 let 29 týdnů
Chrudim - Jedno z posledních „slepých“ míst, kde mohli řidiči prakticky v centru města bezplatně odstavit své auto, v brzké době zmizí. Pondělní...Celý článek »
vydáno před 11 let 4 týdny
Chrudim - Také letos bude v lokalitě pod nádražím pokračovat integrovaný plán rozvoje města, v jehož rámci plánuje radnice...Celý článek »
vydáno před 11 let 17 týdnů
Chrudim - Dnes před šestou hodnou ráno byli strážníci upozorněni na „vyletněného“ mladíka, který žebral o peníze u prodejny Penny Market v ulici...Celý článek »
vydáno před 11 let 25 týdnů
Chrudim - V pondělí během dne byli strážníci nejméně dvakrát upozorněni na nedbale zaparkovaná auta, která překážela ostatním řidičům. Nejprve...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Chrudim - V pondělí v půl desáté dopoledne se strážníkům dostala od náhodné kolemjdoucí informace o nalezených klíčích ve dveřích osobního...Celý článek »
vydáno před 11 let 42 týdny
Chrudim - V sobotu před 17. hodinou se strážníkům dostala informace o nedbale parkujícím autě v Hradební ulici. Jeho majitel ho postavil přímo před...Celý článek »