Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 týdnů 6 dnů
Pardubice – Ukázalo se, že téma předání Chrudimské nemocnice nebylo zdaleka tím jediným, ani hlavním, co se stihlo rozebírat při slavnostním předání...Celý článek »
vydáno před 40 týdnů 2 hodiny
Pardubický kraj – Hejtman Martin Netolický (ČSSD) a primátor Jan Nadrchal (ANO 2011) jednali o společných rozvojových projektech kraje a města a...Celý článek »
vydáno před 1 týden 26 min
Pardubice – V Pardubické nemocnici bude omezena dostupná péče. Od půlnoci ze čtvrtka na pátek až do neděle 6:00 to platí pro příjem do...Celý článek »
vydáno před 1 rok 2 týdny
Pardubický kraj – Zastupitelé Pardubického kraje se v úterý společně vydali po jednání krajského zastupitelstva na obhlídku budoucího centrálního...Celý článek »
vydáno před 1 rok 37 týdnů
Pardubice – Hrubá stavba nového pavilonu centrálního urgentního příjmu (CUP) v areálu pardubické nemocnice už je skoro postavená. Prvni etapa by měla...Celý článek »
vydáno před 8 let 38 týdnů
Nedávno proběhla tiskem zpráva, že je v České republice více než pět miliónů aut. Před deseti lety to byly čtyři miliony. Jak asi budou vypadat naše...Celý článek »
vydáno před 10 let 6 týdnů
Pardubice - Město si pronajme v areálu lihovaru na dobu neurčitou plochu zhruba šest tisíc metrů čtverečných. Hodlá zde totiž zřídit odstavné plochy...Celý článek »
vydáno před 11 let 15 týdnů
Chrudim/Píšťovy - Dnes před pátou hodinou ránní si strážníkům stěžoval pracovník firmy Agrop, že na jejich soukromém parkovišti neoprávněně stojí...Celý článek »
vydáno před 1 týden 3 dny
Chrudim – Tváří se jako souhrn požadavků toho nejdůležitějšího, co ještě chybí ke zlepšení života ve městě. Ale pozor, není tomu tak! Na seznamu se...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 1 den
Chrudim – Práce na budoucím parkovišti  u obchvatu v ulici  Dr. Milady Horákové pro obyvatele protilehlého sídliště U Stadionu...Celý článek »