Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 14 týdnů 2 dny
Mladá Boleslav – Fotbalisté Chrudimi zapsali v přípravném období na jarní část FORTUNA národní ligy skvělý počin, stali se totiž absolutními vítězi...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Tři zápasy, šest bodů, jedna porážka. Fotbalisté Chrudimi uzavřeli Tipsport Ligu vítězstvím proti prvoligovému Hradci Králové. V souboji...Celý článek »
vydáno před 4 roky 16 týdnů
Teplice – Chrudimští fotbalisté mají za sebou první přípravný zápas. Na hřišti ligového celku z Teplic odehráli kvalitní partii a domů si...Celý článek »
vydáno před 5 let 16 týdnů
Tři zápasy, výhra, remíza a porážka. Chrudimští fotbalisté mohou být s vystoupením v rámci Tipsport ligy spokojeni, na samotný závěr...Celý článek »
vydáno před 5 let 16 týdnů
Praha - Po remíze s týmem Pardubic zaznamenali chrudimští fotbalisté první porážku kalendářního roku 2019. S prvoligovým Jabloncem však...Celý článek »
vydáno před 5 let 17 týdnů
Xaverov - Na umělé trávě v Xaverově vstoupila Chrudim do svého premiérového ročníku Tipsport ligy. Proti Pardubicím sice rychle vedla, nakonec...Celý článek »
vydáno před 1 týden 4 dny
Fotbalisté Chrudimi v rámci 25. kola FORUTNA:NÁRODNÍ LIGY porazili na domácím stadionu Příbram vysoko 6:3. Domácí sice po sedmnácti minutách...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 3 dny
Praha - Chrudim si z hlavního města přivezla porážku. Viktoria šla jeho zásluhou do vedení ve 31. minutě, to jí ale vydrželo pouze dvě minuty díky...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 11 hodin
Chrudim - Fotbalisté Chrudimi remizovali v utkání vloženého 23. kola na svém stadionu 1:1 s Varnsdorfem. Domácí celek poslal dvě minuty po...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 4 dny
Drnovice - Ve 22. kole na půdě v Drnovicích druhý Vyškov porazil čtvrtou Chrudim výsledkem 1:0. Po bezbrankovém prvním poločase rozhodla o osudu...Celý článek »