Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 37 týdnů
Chrudim – Akcí tohoto týdne se prozatím stalo odtažení jednoho autovraku. Starosta František Pilný (ANO 2011) si k tomu zavolal i kameramana. Ten tak...Celý článek »
vydáno před 1 rok 7 týdnů
Chrudim – Blokové čištění začne na pozemcích a komunikacích ve vlastnictví města už v úterý 28. března. Proč se některým místům čištění pravidelně...Celý článek »
vydáno před 1 rok 45 týdnů
Jak dopadl nekonečný boj za čistotu města a odhalil úklid po dešti, jak se vyhazují peníze oknem? Chrudimská samospráva si může připsat další...Celý článek »
vydáno před 3 roky 4 týdny
Chrudim – Je tady jaro a s ním každoroční čištění vozovky. Pokud chcete ušetřit svoji peněženku od zbytečné pokuty, než budete mít od městských...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 den
Chrudim – Probíhajícího čištění ulic a parkovišť ve městě si všiml asi každý. Není sice vidět přímo metaře s košťaty, lopatami a vozíky, kteří by se...Celý článek »
vydáno před 6 let 6 týdnů
Chrudim – Po zimě přichází obvykle období úklidu a to jak soukromých pozemků, tak veřejných prostranství. Město proto každoročně organizuje blokové...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Chrudim – Najít parkovací místo kdekoliv na parkovištích v úřední den, je v podstatě zbytečná snaha. Všechna bývají bez výjimky obsazená. Nejinak...Celý článek »
vydáno před 7 let 7 týdnů
Chrudim – Jako vždy o zimě, i letos bude probíhat čištění ulic a parkovišť od nepořádku, který se na nich nashromáždil. Věnovat pozornost přenosným...Celý článek »
vydáno před 8 let 3 týdny
Chrudim - Řidiči by měli být v těchto dnech obzvláště obezřetní. Nejedná se pouze o obvyklé „nástrahy“ v podobě objížděk a rozbitých silnic. Jarní...Celý článek »
vydáno před 9 let 5 týdnů
Chrudim - S příchodem jara začíná i sezóna pravidelné údržby silnic a parkovišť ve městě. Technické služby Chrudim tak opět přijíždějí se svým...Celý článek »