Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 36 týdnů
Chrudim - Článek Chrudimských novin, který se věnoval bujícím rostlinkám durmanu na Kopanici, vzbudil velkou pozornost a patří momentálně k...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – Skoro na měsíc přesně se v Chrudimi opravovala další zeď. Pomalé rozpadání se tarasní zdi nad Kopanicí donutilo město k rychlému kroku....Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim – Pro někoho byla ztráta Kopanického mlýna nenahraditelnou. Údajně šlo o unikátní historickou památku, která neměla být odstraněna. Doslova...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – Mosty, mostky a lávky pro pěší přes vodní toky ve městě nejsou právě v nejlepším stavu. Pravidelně sice procházejí kontrolami, některé z...Celý článek »
vydáno před 6 let 27 týdnů
Chrudim – Stavebních parcel je ve městě jako šafránu. Není proto divu, že nevyužívaný prostor bývalé Fickovy dýhárny pod Kopanický - takzvaný „...Celý článek »
vydáno před 7 let 6 dnů
Chrudim - Další brownfield ve městě najde své využití jako rezidenční bydlení. Po připravované přestavbě bývalé sladovny se místní podnikatel Milan...Celý článek »
vydáno před 8 let 2 týdny
Chrudim - Jak již Chrudimské noviny před více než týdnem informovaly, na Kopanici hrozí reálné nebezpečí zranění. Z rozpadající se zdi zde padají...Celý článek »
vydáno před 9 let 18 týdnů
Chrudim - Čas od času se objeví mezi obyvateli města připomínky týkající se množství a umístění přechodů přes silnice. Radnice totiž některé přechody...Celý článek »
vydáno před 9 let 30 týdnů
Chrudim - Černým skládkám se Chrudimské noviny věnovaly již několikrát. Pravidelně se odpadky objevují v blízkosti Zlaté stezky, nepořádek...Celý článek »
vydáno před 9 let 46 týdnů
Chrudim - Že se úprava zeleně ve městě občas nedaří, je neoddiskutovatelným faktem. Ne vždy je ale na vině samotná radnice, která má péči o veřejné...Celý článek »