Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 2 dny
Chrudim - Od pondělí 25. dubna do 12. června je uzavřena stará cesta do Pardubic přes místní část Medlešice. Silničáři zde budou stavět nový kruhový...Celý článek »
vydáno před 8 let 9 týdnů
Chrudim - Vášnivou diskusi a střet mezi mladým politikem, příznivcem „jiné politiky“ neuvolněného místostarosty Romana Málka (Koalice pro Chrudim)...Celý článek »
vydáno před 8 let 13 týdnů
Neuvolněný místostarosta Jaroslav Trávníček mne nařkl z manipulace s fakty. Nezbývá proto, než mu osvěžit paměť.Celý článek »
vydáno před 9 let 13 týdnů
Chrudim - S tím, jak se blíží termín dokončení první etapy obchvatu města, objevila se opět stará „bolest“ - plánovaný a záhadně mizící sjezd z...Celý článek »
vydáno před 9 let 30 týdnů
Chrudim - Chodci na Masarykově náměstí nemají na růžích ustláno. Poté, co město vyjednalo přesunutí přechodů a vybudování nových ostrůvků na vozovce...Celý článek »
vydáno před 3 dny 22 hodiny
Chrudim – Už zbývá odklidit jen poslední zbytky z demolice starého mostu ze 70. let a stavba nového mostu může začít. Nový most přes řeku Chrudimku...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 22 hodiny
Pardubice/Hradec Králové – Nepříjemné kolony se tvoří už druhý den v Pardubicích směrem na Hradec Králové. Silnici mezi mimoúrovňovými křižovatkami u...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 2 dny
Chrudim – V jižní části městského okruhu u OC Tesco byly právě dnes za účasti starosty Františka Pilného (ANO 2011) a vedoucího oddělení komunikace...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 1 den
Chrudim – Demolice mostu už se blíží. Ředitelství silnic a dálnic ČR už je u konce s rozebráním středových mostních ostrůvků i s osazením provizorní...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 1 den
Chrudim – Město odstranilo další starou lávku, důležitou spojnici přes řeku Chrudimku. Nová lávka se ale tentokrát už opravdu chystá, jen přání...Celý článek »