Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 26 týdnů 3 dny
Chrudim – V Medlešicích se snaží v rámci svých možností, a tak si nechali vytvořit u specialisty nový heraldický znak. Když ale přijede do této dnes...Celý článek »
vydáno před 2 roky 29 týdnů
Třemošnice/Podhrádí – Ani pokud máte rádi Rollling Stones a jen tak vás něco neodradí, Hedvíkovské rokli se od pondělí 4. října raději vyhněte. Mohlo...Celý článek »
vydáno před 2 roky 30 týdnů
Chrudim – Letos poprvé zavede čtvrtá akce TECHNOhrátek více než 130 žáků základních škol na Chrudimsko. Program jim slibuje dojení, vážení krmných...Celý článek »
vydáno před 3 roky 25 týdnů
Třemošnice/Podhrádí – Vzdušnou čarou 15 kilometrů jihozápadně od města Chrudim se nachází zřícenina hradu Lichnice (Lichtenburk). V...Celý článek »
vydáno před 4 roky 6 týdnů
Chrudim – Město se rozhodlo připravit projekt na opravu venkovského barokního zámku v Medlešicích. V současné době je objekt zámku kulturním a...Celý článek »
vydáno před 4 roky 28 týdnů
Chrudim/Medlešice - Zámek v Medlešicích, chrudimské místní části, je dlouhodobě ve stavu, který vyžaduje rekonstrukci. Nejlépe celkovou. Spolu...Celý článek »
vydáno před 6 let 13 týdnů
Chrudim/Medlešice – Místní část Medlešice sice dlouhá léta fungovala jako samostatná obec. Fungovat v rámci většího města, jako jedna z místních...Celý článek »
vydáno před 6 let 29 týdnů
Chrudim - Střední zemědělská škola pořádá v pátek 6. a v sobotu 7. října tradiční výstavní dny s prohlídkou areálu školy a statku ve...Celý článek »
vydáno před 7 let 25 týdnů
Chrudim – Regionální muzeum v Chrudimi přispělo dalším kamínkem do mozaiky oslav 700. výročí narození Karla IV. A vzhledem k tomu...Celý článek »
vydáno před 8 let 4 dny
Chrudim - Neděle prvního května není jen dnem, jímž začíná měsíc lásky a také, bohužel, den pracovního klidu, ale také datum, v němž si mateřská...Celý článek »