Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 11 týdnů 5 hodin
Chrudim – Jestli má turistický okruh v památkové zóně začínat u sochy vodníka Polívky, informační cedule tu bude víc než potřeba. Turista by jinak...Celý článek »
vydáno před 34 týdny 8 hodin
Chrudim – Zatím je prý celá záležitost pouze v rovině úvah, komisi cestovního ruchu ale napadlo, jak by se mohli do historického centra Chrudimi...Celý článek »
vydáno před 46 týdnů 2 dny
Chrudim – Dotazník odhalil, co si myslí občané Chrudimi o svých politických zástupcích, pokud jde o kulturu. Zastupitele to dopálilo. V ...Celý článek »
vydáno před 46 týdnů 6 dnů
Chrudim – Po letech se dočkala zasloužené pozornosti socha múzy epické poezie a vědy Kalliopé od akademického sochaře Bohuslava Schnircha z Prahy....Celý článek »
vydáno před 50 týdnů 1 den
Chrudim – Na přítomné členy kulturní komise asi na jejich posledním setkání dýchla značná nostalgie. Po měsíci jejich návrh vzala na vědomí i Rada...Celý článek »
vydáno před 3 roky 4 týdny
Praha/Východní Čechy/Chrudim – Jejich tanečně cvičební sestavy posilují tělo i mysl každého, kdo se chce bavit a zároveň udělat něco pro své zdraví....Celý článek »
vydáno před 3 roky 8 týdnů
Všichni procházíme vyčerpávajícím obdobím, ale zdravotníci často na pokraji duševních i fyzických sil. Proto jsme se rozhodli uspořádat sbírku...Celý článek »
vydáno před 3 roky 18 týdnů
Chrudim – O tom, že komise rady města jsou v podstatě zbytečné instituce, která jen tahají z již tak dost protékající městské kasy peníze, Chrudimské...Celý článek »
vydáno před 4 roky 7 týdnů
Chrudim – Město se rozhodlo připravit projekt na opravu venkovského barokního zámku v Medlešicích. V současné době je objekt zámku kulturním a...Celý článek »
vydáno před 4 roky 29 týdnů
Chrudim/Medlešice - Zámek v Medlešicích, chrudimské místní části, je dlouhodobě ve stavu, který vyžaduje rekonstrukci. Nejlépe celkovou. Spolu...Celý článek »