Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 9 týdnů
Chrudim – Letošní Tříkrálová sbírka je už minulostí. Někteří Chrudimáci i obyvatelé okolních obcí si také tento rok stěžovali, že k nim koledníci...Celý článek »
vydáno před 4 roky 11 týdnů
Chrudim – Podaří se i letos překonat rekordní výsledek Tříkrálové sbírky z loňského roku? Záleží na snaze koledníků a také ochotně dárců. Skupinky „...Celý článek »
vydáno před 5 let 10 týdnů
Chrudim – Výsledky „Tříkrálové sbírky“ jsou na světě. Akce, jíž pořádá Katolická Charita, má vzestupnou tendenci. Každým rokem se vybere víc peněz,...Celý článek »
vydáno před 5 let 12 týdnů
Chrudim – Oblíbená Tříkrálová sbírka se koná i letos. V sobotu 5. ledna – den před církevním svátkem svatých Tří Králů (Zjevení Páně), se koledníci...Celý článek »
vydáno před 6 let 11 týdnů
Chrudim – Tříkrálová sbírka skončila. Nyní nastává čas, zapečetěné kasičky otevřít a počítat peníze. V samotném druhém největším městě Pardubického...Celý článek »
vydáno před 7 let 11 týdnů
Chrudim – Již posedmnácté vyrazí o víkendu do ulic Tři králové, aby otevřeli nejen dveře obyvatel města, ale především jejich laskavá a štědrá srdce...Celý článek »
vydáno před 8 let 9 týdnů
Chrudim - Tříkrálová sbírka je pro letošek minulostí a zástupci Farní charity Chrudim mohou s uspokojením konstatovat, že ta letošní se opět vydařila...Celý článek »
vydáno před 8 let 12 týdnů
Chrudim - Svátkem Tří králů tradičně končí doba vánoční a také začíná akce, která se rok od roku těší větší oblibě. Tříkrálovou sbírku pořádá...Celý článek »
vydáno před 9 let 10 týdnů
Chrudim - Letošní tříkrálová sbírka je už minulostí a farní charity tak mohou pouze počítat vybrané peníze. Přestože se ve společnosti stále ještě...Celý článek »
vydáno před 9 let 12 týdnů
Chrudim - Už po patnácté se v sobotu 10. ledna rozejdou do ulic města koledníci představující Tři krále. Tříkrálovou sbírku tradičně pořádá...Celý článek »