Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 23 týdny
Lázně Bohdaneč/Jevíčko – K neznámé látce z lahvičky si za zatím za nezjištěných okolností přičichla pracovnice nejmenované banky v Jevíčku, která má...Celý článek »
vydáno před 3 roky 19 týdnů
Lázně Bohdaněč – Městská policie má mezi místními dobrou pověst, protože pro ně koná dobré skutky. Na pouliční konzumenty alkoholu má ale posvíceno...Celý článek »
vydáno před 7 let 4 týdny
Jelikož mi na konci měsíce končí výstava v Lázních Bohdaneč, tak jsem se tam v sobotu zastavil. Především jsem si potřeboval ujasnit postup...Celý článek »
vydáno před 7 let 10 týdnů
Bohdaneč - Lázeňským hostům, a samozřejmě nejen jim, patří pozvání na výstavu obrazů malíře Jaroslava Korečka. V Galerii Na kolonádě byla v ...Celý článek »
vydáno před 8 let 13 týdnů
Chrudim - Senior rezidence Chrudim, která sídlí v bývalé léčebně dlouhodobě nemocných Na Kopečku, přijala první klienty. Jak už před měsícem avizoval...Celý článek »
vydáno před 8 let 37 týdnů
Seč/Lázně Bohdaneč - Před časem z hladiny Sečské přehrady zmizelo šlapadlo se skluzavkou a jak se předpokládalo, někdo ho ukradl.Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Lázně Bohdaneč - Ve středu v pět hodin ráno volal na tísňovou linku strážníkům řidič jedoucí směrem na Chlumec s tím, že na silnici zhruba čtyři...Celý článek »
vydáno před 9 let 6 týdnů
Lázně Bohdaneč - Dopravní policisté řešili po půl šesté ráno újezd od nehody a alkohol za volantem. Viníka pomohla vystopovat unikající kapalina na...Celý článek »
vydáno před 9 let 14 týdnů
Lázně Bohdaneč - V pátek v 8.27 hodin vyráželi pardubičtí hasiči k dopravní nehodě, ke které došlo na silnici směrem na Staré Ždánice...Celý článek »
vydáno před 9 let 17 týdnů
Pardubice/Lázně Bohdaneč - Ve středu před 22. hodinou přijala policie oznámení o tom, že v jízdním pruhu na silnici první třídy mezi Lázněmi Bohdaneč...Celý článek »