Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 27 týdnů
Pardubice – Policie konečně převezla muže do věznice. Je ve vazbě v Hradci Králové. A hrozí mu ještě vyšší trest, než kdyby nastoupil hned.  Muž...Celý článek »
vydáno před 3 roky 43 týdny
Chrudim – Situace související s protipandemickým opatřením zkomplikovala příjmy nejednomu člověku a podobně na tom je 43letý muž, který údajně...Celý článek »
vydáno před 4 roky 37 týdnů
Chrudim - Podvody na seniorech jsou problémem nejen v Pardubickém kraji. Pachatelé těchto činů jsou bezcitní, přesvědčiví a za své oběti si...Celý článek »
vydáno před 8 let 2 týdny
Chrudim - Pachatele dvou zbabělých a odsouzení hodných činů teď dopadli místní kriminalisté. Třiatřicetiletý muž ze Svitavska měl okrást bezmocnou...Celý článek »
vydáno před 8 let 19 týdnů
Krouna - Lupič s kuklou na hlavě a s nožem v ruce přepadl v pět hodin odpoledne zdejší benzinku. Po obsluze požadoval všechny...Celý článek »
vydáno před 8 let 23 týdny
Chrudim - Zdejší kriminálka se od října zabývá případem nebezpečného pronásledování. Čtyřiatřicetiletý muž neunesl rozchod se svou přítelkyní a...Celý článek »
vydáno před 8 let 26 týdnů
Chrudim - Zdejší kriminálka dopadla 38letého zloděje, který má na svědomí hned několik případů vloupání do domů a v jednom případě i do mateřské...Celý článek »
vydáno před 8 let 37 týdnů
Pardubice - V minulých dnech došlo k zadržení a následnému obvinění dvojice mladých mužů z Pardubického kraje, ke kterým podle...Celý článek »
vydáno před 8 let 47 týdnů
Chrudim - Kriminálka stíhá 28letého muže, který týral své rodiče a sestru. Byl obviněn ze zločinu týrání osoby žijící ve společném obydlí.Celý článek »
vydáno před 8 let 49 týdnů
Pardubice - Kriminálka aktuálně pátrá po totožnosti dvou mužů. Jedním je pachatel loupeže, druhým možný svědek, který by mohl poskytnout další...Celý článek »