Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 39 týdnů 3 dny
Chrudim – Zástupci Pardubického kraje se přijedou na konci července podívat, v jakém stavu je budova u Městského parku. Spekuluje se totiž o tom, že...Celý článek »
vydáno před 3 roky 32 týdny
Nasavrky –⁠ Víte, jakou historii má za sebou keltský skanzen v Nasavrkách a co za problémy momentálně řeší? Je pravda, že se někteří...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – Do začátku Velikonoc nám zbývá jeden týden. Ten, jejž tradičně označují věřící jako „svatý“ (s maturitami fakt nemá nic společného), totiž...Celý článek »
vydáno před 5 let 4 týdny
Chrudim – Ve středu proběhla jarní rovnodennost a tímto dnem také oficiálně započalo jaro. Dalších 28 let bude toto roční období začíná právě 20....Celý článek »
vydáno před 5 let 24 týdny
Chrudim – Listopad, ryze podzimní měsíc nám začal. Platí dokonce zimní čas. Příroda se však nejspíše definitivně pomátla, protože za okny máme spíše...Celý článek »
vydáno před 7 let 3 týdny
Chrudim – Duben je za dveřmi. Dejte si dobrý pozor, aby vás zítra někdo nenachytal svým povedeným žertíkem a zkuste si raději připravit svůj vlastní...Celý článek »
vydáno před 7 let 4 týdny
Chrudim – Na pátek 24. března připadá svátek svatého archanděla Gabriela, je ale také pátek po třetí neděli postní a ta následující neděle už se...Celý článek »
vydáno před 8 let 4 týdny
Chrudim - Tipy dnes budou vcelku krátké a také jasné. Každý jistě máme mezi rodinnými příslušníky nebo známými někoho, kdo nosí jméno pěstouna Páně....Celý článek »
vydáno před 8 let 11 týdnů
Facebook - Paní Valachová, naše ministryně školství tento týden prohlásila, že bude podporovat rozvoj humanitních oborů. V době, kdy si firmy stěžují...Celý článek »
vydáno před 8 let 24 týdny
Chrudim - Nádherné poslední dny dávají zapomenout na blížící se zimu a poletující pavučinky jako by s omluvou ohlašují zbytky babího léta. To vše jen...Celý článek »