Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 36 týdnů 6 dnů
Pardubicko/Chrudimsko – Úsek dálnice D35 vedoucí po 14,7 kilometrů dlouhé trase z Časů do Ostrova odvádí tranzitní dopravu ze silnice I. třídy na...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – Polovina června, do konce školního roku zbývá už jen pár dní. Školy proto jezdí na výlety a pobyty v přírodě, rodičové počítají úspory a...Celý článek »
vydáno před 8 let 12 týdnů
Prachovice - Ve středu před 11. hodinou vyrážely k nahlášené havárii osobního auta dvě jednotky hasičů. Ke karambolu došlo poblíž místní pošty....Celý článek »
vydáno před 8 let 19 týdnů
Prachovice - Heřmanoměstecká policie pátrá po zlodějích, kteří mají na svědomí krádež tří jízdních kol. Ta zmizela takřka beze stop v krátkém...Celý článek »
vydáno před 8 let 40 týdnů
Prachovice - Ve čtvrtek zemřel v prachovické společnosti Ecorec Česko 69letý muž, který opravoval strojní zařízení. Podle předběžného...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Chrudim - Třešně na stromech zrají a vlaštovky stále ještě krmí své mladé. Měsíc červen se láme v půli a prázdniny klepou na dveře. Kam se ale...Celý článek »
vydáno před 8 let 44 týdny
Prachovice - Škoda za 75 tisíc korun zůstala za dosud neznámým zlodějem, který z volně přístupného areálu jisté společnosti, respektive z kolejiště...Celý článek »
vydáno před 9 let 16 týdnů
Chrudim/Prachovice - Chrudimští policisté pátrají po pohřešované 15leté dívce z Prachovic. Obracejí se na širokou veřejnost se žádostí o pomoc....Celý článek »
vydáno před 10 let 11 týdnů
Prachovice - Ve čtvrtek ve 20.39 hodin zasahovali profesionální hasiči ze Seče a místní dobrovolní hasiči , také z Načešic a ze Seče u požáru,...Celý článek »
vydáno před 10 let 25 týdnů
Prachovice/Starý Dvůr - Bylo krátce před 15. hodinou, když policejní hlídka zastavila ke kontrole mezi zmiňovanými obcemi řidiče Škody Fábie.Celý článek »