Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 20 týdnů
Hradec Králové/Pardubice – Zní to jako šílený nápad ze vzdálené budoucnosti, ale systém sdílených aut už v České republice funguje několik let. Jen v...Celý článek »
vydáno před 8 let 22 týdny
Pardubice/Černá za Bory - Profesionální hasiči vyjížděli v úterý ve 12.10 hodin k nahlášené nehodě nákladního auta. Hasiči zasahovali...Celý článek »
vydáno před 9 let 4 týdny
Pardubice - Městská policie přijala prostřednictvím tísňové linky 156 stížnost na odstavené auto, které blokovalo průjezd ulicí.Celý článek »
vydáno před 9 let 18 týdnů
Pardubice - V sobotu 13. prosince krátce po 11. hodině došlo na silnici I/37 mezi Pardubicemi a Dražkovicemi k havárii Škody Favorit....Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Křižanovice - Řidiče osobního auta, který havaroval a sjel do vodní nádrže, se zachránit nepodařilo. Z poměrně velké hloubky ho vyprostili...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Pardubice - Energii na rozdávání měl čtyřletý hošík, který připravil dvěma majitelům aut a ve finále i svým rodičům velmi nepříjemné překvapení. „...Celý článek »
vydáno před 11 let 8 týdnů
Pardubice - Muže bez známek života objevili náhodní kolemjdoucí ve čtvrti Doubravice hned vedle cesty. Opodál leželo jízdní kolo. Policie zjistila,...Celý článek »
vydáno před 4 dny 7 hodin
Chrudim – Městská policie Chrudim se na stranu občanky nepostavila. Obyvatelka sídliště Na Větrníku totiž zpanikařila, ve výtahu došlo zřejmě ke...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 4 dny
Chrudim – Město Chrudim vezme rekonstrukci budovy mateřské školky v ulici Na Valech 182, kde na začátku února prasklo vodovodní potrubí, zgruntu....Celý článek »
vydáno před 34 týdny 7 hodin
Pardubice – Včerejší akce pardubického magistrátu organizováním prostřeného stolu prostřednictvím Piana na ulici na třídě Míru ukázala, jaký...Celý článek »