Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 8 týdnů
Chrudim – Jaro je tady! Tedy, samozřejmě ještě není, ale to, co nám příroda uchystala na tento víkend, dává zapomenout, že se nacházíme uprostřed...Celý článek »
vydáno před 5 let 5 týdnů
Chrudim – Víkend před námi, únor za námi. Kdo by ještě nebyl syt plesů a masopustu, má možnost svůj hlad ukojit i v tyto nadcházející volné dny....Celý článek »
vydáno před 6 let 9 týdnů
Chrudim – Konec ledna, nebo začátek března? Teploty za okny připomínají spíše ty, které panují začátkem jara. Popeleční středa je tu za chvilku,...Celý článek »
vydáno před 11 let 6 týdnů
Chrudim - Přestože nám ve středu začal půst, v některých obcích a městech masopustní obchůzky ještě neskončily a vesele pokračují. Stejně tak i...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 1 den
Chrudim – Například ani před masopustem se ředitelé Technických služeb Chrudim a Chrudimské besedy nedomluvili, aby byl zaneřáděný chodník od ptačího...Celý článek »
vydáno před 2 roky 4 týdny
Chrast – Poslední únorová sobota patřila v Chrasti tradičnímu masopustnímu veselí. Na náměstí se konal jarmark, vyhrávala kapela Klondike, vařilo se...Celý článek »
vydáno před 2 roky 22 týdny
Chrudimsko – Mají nový název, ale pořád jsou to ty samé vyhlášené ručně malované a foukané tradiční vánoční ozdoby, dřívě vyráběné v Horním Bradle....Celý článek »
vydáno před 2 roky 23 týdny
Pardubický kraj/Chrudim – Ples Chrudimské besedy, který se bude konat 22. ledna 2021 bude moderovat Iva Kubelková! Ředitel Martin Dytrt nemohl tímto...Celý článek »
vydáno před 3 roky 5 týdnů
Horní Bradlo – Coronavirus a vládní opatření dopadají jako sekyra na mnohé podnikatele a živnostníky. Tradiční výrobce vánočních ozdob, který sídlí v...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Před sebou máme snad poslední opravdu horký den. Údajně by teploty měly vystoupit vůbec nejvýš v rámci celého roku. Ale kdo ví?...Celý článek »