Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 43 týdny
Chrudim – O tom, že celá Česká republika se pomalu posouvá do jiného klimatického prostoru, není asi sporu. Přestože údajně spadne stále stejné...Celý článek »
vydáno před 5 let 16 týdnů
Chrudim – Tradiční české Vánoce jsou již několik let „pod palbou“ Santy Clause a symbolů importovaných z USA. Vznikají občanské iniciativy a písně,...Celý článek »
vydáno před 9 let 23 týdny
Chrudim   - Dnes krátce před sedmou hodinou byl na operační a informační středisko hasičů oznámen požár osobního vozidla Škoda Felicia na...Celý článek »
vydáno před 10 let 8 týdnů
Chrudim - Neutěšený stav okolí jednoho ze supermarketů v sousedství sídliště Stromovka je doslova nekonečným příběhem. Co se jednou podaří uklidit,...Celý článek »
vydáno před 10 let 10 týdnů
Chrudim - Během jediného dne se chrudimští strážníci potýkali se dvěma zloději, kteří kradli v prodejnách Albert a Tesco.Celý článek »
vydáno před 10 let 19 týdnů
Dobrý den, Chrudimské noviny opět zafungovaly a kanál byl přikryt. Otázkou je, jak dlouho na něm jistí nenechavci víko nechají, než se jim...Celý článek »
vydáno před 10 let 20 týdnů
Chrudim - Další nástraha v okolí chrudimského hypermarketu Albert číhá na nepozorné chodce, především ale na hrající si děti a pobíhající psy....Celý článek »
vydáno před 10 let 24 týdny
Dobrý den, tak už se něco děje. Rozbité zabordelené pískoviště před tímto víkendem zmizelo z Topolské ulice. Nevíme ale, co bude dál. Jestli...Celý článek »
vydáno před 10 let 42 týdny
Chrudim - V neděli po 22. hodině byli strážníci upozorněni na dvě ženy, které se přehrabovaly v kontejnerech s vyhozenými zbytky jídla...Celý článek »
vydáno před 10 let 44 týdny
Chrudim - Před 22. hodinou byli strážníci upozorněni na skupinu bezdomovců, která se měla dostat do oploceného areálu prodejny Albert, kde se měli...Celý článek »