Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 36 týdnů
Pardubice - V srpnu se opět vrátí stroje do Gorkého ulice, aby pokračovaly v pozastavené rekonstrukci. Revitalizace prostoru od křižovatky s ulicí Čs...Celý článek »
vydáno před 2 roky 14 týdnů
Pardubice – S blížícími se Vánocemi se množí dobročinné sbírky a čas od času se bohužel stávají terčem zlodějů. Možná je to jen náhoda, shodou...Celý článek »
vydáno před 3 roky 16 týdnů
Pardubice – Pamětnící naštvaně vzpomínají. Kdo to nezažil, ten se jen diví, co aktuálně zamýšlí město Pardubice s bývalou diskotékou U Bobra....Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Pardubice - Město chystá stavbu lávky, která přemostí pardubické nádraží. Rozhodli o tom radní města, kteří schválili zpracování prvotní dokumentace...Celý článek »
vydáno před 8 let 33 týdny
Pardubice - Do restaurace na Dukle vyrazil místní 28letý muž, aby se tu do sytosti najedl a napil. Z jídelního a nápojového lístku si vybral, na...Celý článek »
vydáno před 8 let 37 týdnů
Pardubice - Se zlou se potázala prodavačka zmrzliny poté, co měla tu čest s nespokojenou zákaznicí. Té se vůbec nelíbil obsah kornoutu. Dokonce...Celý článek »
vydáno před 9 let 17 týdnů
Pardubice - Vítěz komunálních voleb v pardubických Polabinách a dlouholetý zdejší starosta Jiří Srbek (ODS) zemřel náhle ve věku 66 let a poslední...Celý článek »
vydáno před 9 let 19 týdnů
Pardubice - Město chce mít do konce listopadu zpracovaný projekt na revitalizaci lesa na Dukle. S pomocí evropských dotací se má během příštího roku...Celý článek »
vydáno před 9 let 25 týdnů
Pardubice - Lesopark na Dukle by se v krátké době měl změnit k nepoznání. Město chce na jeho revitalizaci využít prostředky z Evropského fondu pro...Celý článek »
vydáno před 9 let 39 týdnů
Pardubice - Nevšední krádeží se začali zabývat policisté z obvodního oddělení v Polabinách. Z tamní prodejny s drogerií totiž zmizelo...Celý článek »