Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 3 týdny
Brno - Helas Brno ztratil v zápase s Chrudimí i svoji poslední šanci na vyřazovací boje, o vítězi bylo rozhodnuto prakticky již po šesti minutách....Celý článek »
vydáno před 8 let 17 týdnů
Chrudim - ERA-PACK Chrudim ani po devátém zápase nejvyšší futsalové soutěže nepoznal přemožitele a po dlouhé době se vrátil na čelo tabulky před...Celý článek »
vydáno před 8 let 18 týdnů
Chrudim - Po dlouhém čekání se konečně chrudimští příznivci dočkají svého týmu na domácí palubovce. ERA-PACK Chrudim má před sebou tři domácí zápasy...Celý článek »
vydáno před 8 let 50 týdnů
Chrudim - ERA-PACK Chrudim může v pátečním střetnutí proti brněnskému Helasu dokonat postup mezi čtyři nejlepší týmy vyřazovacích bojů. Po dvou...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Brno - Desetinásobný mistr je znovu o krok blíže semifinálovým bojům. Po výhře 6:2 si Chrudimští pro druhý bod do čtvrtfinále zajeli na půdu Helasu....Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Chrudim - Úvodní vystoupení chrudimských futsalistů přineslo vypjaté utkání. Diváci ve sportovní hale viděli osm branek, nastřelenou tyčku,...Celý článek »
vydáno před 9 let 12 hodin
Chrudim - Loňská oslava desátého titulu je již zapomenuta, chrudimští fanoušci a hráči se chystají k následujícím bojům o mistrovský primát. Prvním...Celý článek »
vydáno před 9 let 3 týdny
Brno - Předposlední kolo základní části chrudimské fanoušky střelecky příliš nepotěšilo. V Brně ERA-PACK mířil do černého až ve druhé půli, kdy se o...Celý článek »
vydáno před 9 let 17 týdnů
Chrudim - Alvarito - Helas Brno 3:0. Přesně takto by se dalo stručně charakterizovat utkání mezi ERA-PACKem Chrudim a brněnským týmem. Domácí měli od...Celý článek »
vydáno před 10 let 19 týdnů
Chrudim - Naposledy před klíčovými a také nejatraktivnějšími zápasy této sezóny se chrudimští futsalisté představili svým fanouškům. V boji proti...Celý článek »