Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 14 týdnů 5 dnů
Pardubice – Moderní budovu urgentního příjmu převzal Pardubický kraj do užívání na konci roku. Veřejnosti se otevře v dubnu. Jak to bude s parkováním...Celý článek »
vydáno před 8 let 35 týdnů
Nedávno proběhla tiskem zpráva, že je v České republice více než pět miliónů aut. Před deseti lety to byly čtyři miliony. Jak asi budou vypadat naše...Celý článek »
vydáno před 10 let 3 týdny
Pardubice - Ve městě přibude téměř 400 míst pro parkování. Od 1. dubna zde bude totiž pro motoristy zpřístupněna zpevněná plocha v areálu lihovaru...Celý článek »
vydáno před 11 let 12 týdnů
Chrudim/Píšťovy - Dnes před pátou hodinou ránní si strážníkům stěžoval pracovník firmy Agrop, že na jejich soukromém parkovišti neoprávněně stojí...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 3 dny
Chrudim – Masivní kácení stromů, co navazovaly na lesík na sídlišti U Stadionu, který vykáceli před šesti lety kvůli výjezdovému místu pro záchranky...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 4 dny
Chrudim – Město bojuje s nedostatečnou kapacitou svých parkovišť. Od dubna se zvýší poplatky za parkování na městských komunikacích. V centru města...Celý článek »
vydáno před 5 týdnů 15 hodin
Chrudim – Parkovací domy, které zabírají méně místa a ušetří vzrostlou zeleň před pokácením, prý budou následovat, ale kdy přesně, to nikdo neví....Celý článek »
vydáno před 13 týdnů 1 den
Chrudim – Vedle kulturní památky, Khomovského domu na Resselově náměstí, dříve domu královského rychtáře Václava Lípy, začne být od pondělí pěkně...Celý článek »
vydáno před 19 týdnů 3 dny
Chrudim – Přípravy na zahájení stavby parkoviště v areálu Chrudimské nemocnice se protahují. Dosud se nedostatek parkovacích míst řeší parkováním na...Celý článek »
vydáno před 25 týdnů 4 dny
Chrudim – Strážníci městské policie budou mít v dohledné době o další zábavu postaráno. Po pár stížnostech na parkování se prý odbor dopravy rozhodl...Celý článek »