Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 20 týdnů
Chrudim – Uzavření průchodu Parkem Střelnice, který si vyžádal Ekomonitor, se lidem nelíbilo. Obcházet a v případě cyklistů i objíždět zapovězenou...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – Oblíbené, unikátní, hojně navštěvované. Takové jsou tradiční vánoční trhy, jež pořádá Zahradnictví Mikan na Blehovsku. Všechny zmíněné...Celý článek »
vydáno před 6 let 40 týdnů
Chrudim - Žádným troškařem nebyl prozatím neznámý zloděj, který se rozhodl využít letních prázdnin k vybrání hned několika garáží v místní lokalitě...Celý článek »
vydáno před 6 let 42 týdny
Chrudim – V minulém týdnu přijali policisté na zdejším obvodním oddělení oznámení o vloupání do garáže, v místní lokalitě garáží Cihelna....Celý článek »
vydáno před 7 let 10 týdnů
Chrudim – Silnice dostávají v zimním období pořádně zabrat. Nejvíce na výmoly a díry trpí vozovka v ulici Obce Ležáků, kde každý rok silničáři...Celý článek »
vydáno před 7 let 36 týdnů
Králíky -  Na tento víkend je v Králické pevnostní oblasti připraven už 19. ročník vojensko-historické akce Cihelna, jejímž tématem letos...Celý článek »
vydáno před 8 let 6 týdnů
Hradec Králové - Pardubický a Královéhradecký kraj se prezentují na společném stánku východních Čech v rámci tradičního hradeckého veletrhu...Celý článek »
vydáno před 9 let 39 týdnů
Chrudim - Kam zmizel přechod pro chodce na Blehovsku? To je otázka, kterou si teď kladou mnozí občané města, kteří by rádi zamířili oblíbenou...Celý článek »
vydáno před 10 let 4 týdny
Pardubice - Jediný pardubický autokemp by měl být do léta v provozu. Projekt zde mimo jiné počítá s obnovou infrastruktury a instalací nových...Celý článek »
vydáno před 10 let 1 týden
Chrudim - V úterý po 10. hodině přijali strážníci oznámení o zalétnutém dravci, který přistál na mostě na Blehovsku. Volající vyslovil obavu,...Celý článek »