Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 42 týdny
Chrudim - O tom, že příroda se jen tak nevzdává se teď může přesvědčit každý, kdo by snad přišel do Parku Střelnice a prohlédl si nové „broukoviště...Celý článek »
vydáno před 10 let 3 týdny
Chrudim - V Nerudově ulici začalo kácení aleje lip. Pracovníci specializované firmy zde za pomoci jeřábu odřezávají postupně větve a poté i celé...Celý článek »
vydáno před 11 let 10 týdnů
Hlinsko - Více než čtyřicet vzrostlých lip přijde pokácet na zdejším hřbitově a v jeho bezprostředním okolí. Dalších třicet jich bude odborně...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 3 dny
Chrudim – Masivní kácení stromů, co navazovaly na lesík na sídlišti U Stadionu, který vykáceli před šesti lety kvůli výjezdovému místu pro záchranky...Celý článek »
vydáno před 46 týdnů 4 dny
Chrudim – Shodou okolností přesně na druhý den po tragické události na naučné stezce Chrastecka, kdy po pádu stromu zahynuli dva lidé, se na odboru...Celý článek »
vydáno před 1 rok 3 dny
Do letošního jara ubylo milion ovocných stromů. V našem okolí zanikla třešňovka v Lukavici, Bítovanech, U Třech bubnů a ještě pár dalších. Kdysi...Celý článek »
vydáno před 1 rok 6 týdnů
Chrudim – Protože je stále ještě období vegetačního klidu, které trvá od října do konce března, na mnoha místech po městě se provádí ořez stromů a...Celý článek »
vydáno před 2 roky 16 týdnů
Chrudim – Pro hasiče se ani během svátků nic nezměnilo. Ke dvěma událostem vyjížděli hasiči o Vánocích i do Chrudimi. V jednom případě museli uhasit...Celý článek »
vydáno před 2 roky 25 týdnů
Chrudim - Po čtvrtečním silném větru, který lámal stromy a ohýbal i plechové značky, musela městská policie opáskovat některé lokality v městském...Celý článek »
vydáno před 2 roky 39 týdnů
Chrudimsko/Hlinecko – Chystáte se na houby nebo prostě jen na procházku mezi stromy? Tak dávejte pozor, kam si výlet naplánujete. Po sérii bouřek,...Celý článek »