Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 9 týdnů
Chrudim – Odměny za výkon veřejné funkce jsou vždy velmi sledovaným a diskutovaným tématem. V menšině totiž nejsou občané, kteří se domnívají, že...Celý článek »
vydáno před 7 let 13 týdnů
Chrudim – Vykonávat svou funkci zdarma jen pro blaho svých občanů, se dnes už nenosí. Není proto divu, že rada města teď schválila výši odměn všem...Celý článek »
vydáno před 10 týdnů 16 hodin
Chrudim – Na pondělním jednání si chrudimští zastupitelé zvýšili odměny, aby ani ti neuvolnění členové nepřišli zkrátka, když už ze zákona...Celý článek »
vydáno před 32 týdny 4 dny
Chrudim – Městský architekt Marek Janatka po 12 letech ve službách města Chrudim skončil a městská rada rozhodla o přípravě nového výběrového řízení. Celý článek »
vydáno před 1 rok 11 týdnů
Chrudim – Rada města doporučila zastupitelstvu schválit novou výši odměn pro neuvolněné členy zastupitelstva, budou platné od 7. února. Zdroj: FBCelý článek »
vydáno před 1 rok 11 týdnů
Chrudim – Ve středu prvního února vypíše město veřejnou zakázku na výstavbu knihovny v Topolské ulici, jejíž součástí bude i komunitní centrum a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 12 týdnů
Chrudim – Město Chrudim je největším akcionářem společnosti Vodovody a kanalizace Chrudim. Rada města měla v pondělí vybrat zástupce města...Celý článek »
vydáno před 1 rok 25 týdnů
Chrudim – Šetří Chrudim, nebo se přidala k výstřelkům některých jiných měst? Rada města Chrudim už nebude devítičlenná, ale sedmičlenná....Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – S velkou slávou se oznamoval v roce 2019 vznik tří nových komisí. Jedna z nich se vůbec neosvědčila. Starosta František Pilný (ANO 2011) po...Celý článek »
vydáno před 2 roky 14 týdnů
Chrudim – Hlavním tématem na včerejší Radě města Chrudim bylo hospodaření v městských lesích. Radní vzali včera na vědomí hospodaření za rok 2021 a...Celý článek »