Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 38 týdnů
Chrudim – Velkolepá akce rekonstrukce kašny v ulici Víta Nejedlého se začala připravovat už v roce 2020, kdy proběhl průzkum za účelem...Celý článek »
vydáno před 2 roky 42 týdny
Chrudim – Velkou pozornost vzbudil článek Chrudimských novin, v němž byl prezentován názor tiskového mluvčího radnice Aleše Prokopce, který tvrdil,...Celý článek »
vydáno před 3 roky 39 týdnů
Chrudim – Až do 21. srpna letošního roku bude chrudimská firma Geogard pracovat na úpravách parkoviště za sportovní halou ve Sladkovského ulici. Jako...Celý článek »
vydáno před 3 roky 42 týdny
Chrudim – Velkým tématem pro místní Piráty bylo před volbami zklidňování dopravy v ulici Na Ostrově. Už dnes zde řidič ke své nelibosti najde v...Celý článek »
vydáno před 4 roky 20 týdnů
Chrudim – O možném řešení nepříjemné dopravní situace Na Rozhledně Chrudimské noviny již informace přinesly. Jeden z tamních obyvatel dokonce vyrazil...Celý článek »
vydáno před 4 roky 27 týdnů
Chrudim – O tom, že dopravní situace ve městě není úplně optimální, nepochybuje asi nikdo. Chybějící parkovací místa nutí řidiče odstavovat auta, kde...Celý článek »
vydáno před 5 let 13 týdnů
Chrudim – Velká diskuse o vodě ve městě propukla před podzimními komunálními volbami. Politici se předháněli v prohlášeních, která byla tu více, tu...Celý článek »
vydáno před 6 let 20 týdnů
Chrudim – Není žádným tajemstvím, že v příštím roce bude Ředitelství silnic dálnic rekonstruovat a upravovat některé místní kruhové objezdy. Dojde...Celý článek »
vydáno před 6 let 44 týdny
Chrudim – Poslední jednání městského zastupitelstva před prázdninovou přestávkou se opět protáhlo na více než pět hodin. Většina přítomných přitom...Celý článek »
vydáno před 6 let 46 týdnů
Chrudim – Ani v pondělí 5. června zloději nespali a vesele kradli. Snad chtěli dohnat nedávný Den dětí a udělat radost větší školce, nebo celému...Celý článek »