Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 týden 6 dnů
Chrudim – Představte si, že jste nic neprovedli a najednou vás začne pronásledovat několik policejních hlídek a ještě po vás začnou střílet. Tak...Celý článek »
vydáno před 4 roky 35 týdnů
Chrudim – Manitou Železné hory se stal ve městě již tradicí. Tradicí se však v souvislosti s těmito cyklistickými závody stalo i setkávání s...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim – Takzvanou „spanilou jízdu“ několikahlavého stáda motorkářů nešlo v sobotu přehlédnout. Vyznavači jedné stopy se přihnali od Slatiňan,...Celý článek »
vydáno před 5 let 38 týdnů
Chrudim – Ze soboty 28. července na neděli 29. července měli někteří obyvatelé města o nedobrovolnou „zábavu“ postaráno. Po zdejších silnicích se...Celý článek »
vydáno před 8 let 29 týdnů
Chrudim/Medlešice - Dopravní omezení u křižovatky poblíž Dražkovic na hlavním tahu z Chrudimi do Pardubic vede řidiče po objízdné trase...Celý článek »
vydáno před 8 let 35 týdnů
Pardubice/Chrudim - Celkem 11 policistů na motocyklech a další dopravní policisté ve služebních autech v civilním provedení s radary během celého...Celý článek »
vydáno před 9 let 5 týdnů
Chrudim/Ronov nad Doubravou - Dopravní policisté si více „posvítili“ na neukázněné řidiče. Během služby přistihli 18 řidičů při přestupku v...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Pardubice/Chrudim - V průběhu minulého týdne proběhla v celém Pardubickém kraji dopravně bezpečnostní akce zaměřená zejména na dodržování...Celý článek »
vydáno před 9 let 44 týdny
Pardubice/Chrudim - V Pardubickém kraji proběhla dvoudenní dopravně bezpečnostní akce. V pondělí a úterý vyrazilo převážně na silnice I. a...Celý článek »
vydáno před 9 let 47 týdnů
Chrudim - Z chrudimského letiště vzlétl přivolaný policejní vrtulník, aby v následujících třech hodinách pomáhal dopravním policistům dohlížet...Celý článek »