Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 45 týdnů
Chrudim – Rada města Chrudim projednala v pondělí 8. června žádost pořadatele o Chrudimskou pouť. Radní však na žádost městského zastupitele Romana...Celý článek »
vydáno před 4 roky 16 týdnů
Chrudim – Resselovo náměstí ožije v úterý 31. prosince od 22.30 hodin do 1. ledna do jedné hodiny v noci Chrudimským Silvestrem. Akce se koná za...Celý článek »
vydáno před 9 let 52 týdny
Chrudim - Resselovo náměstí netrpí pouze nájezdy společensky unavené omladiny, která nezřídka demoluje odpadkové koše a neváhá se i vykoupat v ...Celý článek »
vydáno před 11 let 24 týdny
Je všeobecně známo, že prostředí vychovává a poukazují na to i četné vědecké studie. A právě v tomto duchu zavedla před šesti lety chrudimská...Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 20 hodin
Chrudim – Už nejen stromy podél zdi na hřbitově U Kříže nebo v parku Střelnice, kde hnízdili ve velkém dříve, ale aktuálně hlavně v Městském parku se...Celý článek »
vydáno před 8 týdnů 18 hodin
Chrudim – Do pověření starosty Františka Pilného (ANO 2011) spadá mimo jiné také chrudimský odbor kultury. Zeptali jsme se ho proto, jestli sám...Celý článek »
vydáno před 8 týdnů 1 den
Chrudim – Letos konečně přijde řada i na prosakující kašnu okolo morového sloupu na Resselově náměstí. Potvrdil to už i starosta František Pilný (ANO...Celý článek »
vydáno před 10 týdnů 5 dnů
Chrudim – Na pondělním jednání si chrudimští zastupitelé zvýšili odměny, aby ani ti neuvolnění členové nepřišli zkrátka, když už ze zákona...Celý článek »
vydáno před 13 týdnů 6 dnů
Chrudim – Vedle kulturní památky, Khomovského domu na Resselově náměstí, dříve domu královského rychtáře Václava Lípy, začne být od pondělí pěkně...Celý článek »
vydáno před 20 týdnů 5 dnů
Chrudim – Dobám, kdy během covidu fungovaly vánoční trhy jen mimo zraky online kamer, už odzvonilo a po letech se na přání veřejnosti vrací...Celý článek »