Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 19 týdnů 6 dnů
Pardubický kraj – Z ranče blízko Kunětické hory zmizeli dva mufloni. Co vypadalo na začátku jen jako útěk z obory, nakonec vyšetřuje policie opět...Celý článek »
vydáno před 43 týdny 1 den
Pardubice – V sobotu 24. června se ve Východočeském divadle v Pardubicích koná Večer plný kouzel. Od 19 hodin se představí řada...Celý článek »
vydáno před 2 roky 46 týdnů
Kunětická hora – Že v jednoduchosti je krása, ukazuje amatérské video, které během dvou dnů zhlédlo už přes pět tisíc lidí. Nabízí malou vstupní...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Kunětická hora – Na hradě Kunětická hora se připravuje nový prohlídkový okruh v dlouho nepřístupné západní Jurkovičově části hradu, která byla...Celý článek »
vydáno před 5 let 14 týdnů
Chrudim - Východočeské divadlo Pardubice se poprvé letos představí v Divadle Karla Pippicha v úterý 15. ledna v 19 hodin, kdy uvede...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Staré Hradiště - Nechte se pozvat na 6. ročník Kunětického vinobraní, které se uskuteční v sobotu 15. září v podhradí a přímo v areálu hradu. Od...Celý článek »
vydáno před 5 let 44 týdny
Chrudim – Ve středu 20. června v 19 hodin začíná v Divadle Karla Pippicha strhující příběh vášní, ve kterém ďábelské intriky udělají z čestného...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim - Východočeské divadlo Pardubice uvede ve středu 2. května v 19 hodin v Divadle Karla Pippicha komedii Roberta Bellana s divácky...Celý článek »
vydáno před 6 let 13 týdnů
Chrudim - Pardubické divadlo zahajuje ve čtvrtek 18. ledna v 19 hodin cyklus představení v Divadle Karla Pippicha poetickou pohádkou Kráska...Celý článek »
vydáno před 7 let 13 týdnů
Chrudim - Divadelní sezónu Divadla Karla Pippicha zahájí v pátek 20. ledna v 19 hodin Východočeské divadlo Pardubice inscenací Mezi nebem a...Celý článek »