Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 49 týdnů
Chrudim - Takřka na den přesně po události, která opět rozdělila veřejnost na dva nesmiřitelné tábory, se dočkala Nerudova ulice nových stromů. Po...Celý článek »
vydáno před 9 let 13 týdnů
Chrudim - Péče o městskou zeleň patří k diskutovaným tématům, která má řadu odpůrců, ale i příznivců. Naposledy o sobě úředníci pečující o...Celý článek »
vydáno před 10 let 4 týdny
Chrudim - Posun v kauze kácení zanedbaných stromů v Nerudově ulici v minulých dnech provedla chrudimská radnice. Po strohých...Celý článek »
vydáno před 2 roky 16 týdnů
Chrudim – Pro hasiče se ani během svátků nic nezměnilo. Ke dvěma událostem vyjížděli hasiči o Vánocích i do Chrudimi. V jednom případě museli uhasit...Celý článek »
vydáno před 5 let 6 týdnů
Chrudim – Každý rok se tato situace opakuje. Specializované firmy, nebo sami zaměstnanci zdejších technických služeb se začátkem jara pouští do „...Celý článek »
vydáno před 8 let 26 týdnů
Chrudim - Poslední plánovací setkání, z něhož mělo vzejít řešení budoucího parkování před některými bytovými domy v sídlišti U Stadionu, bylo...Celý článek »
vydáno před 8 let 30 týdnů
Chrudim - Park Střelnice, který byl po likvidaci poslední aleje ve městě vyzdoben torzy kmen lip z Nerudovy ulice, se měl stát útočištěm vzácného...Celý článek »
vydáno před 9 let 4 týdny
Chrudim - Samospráva bytového domu čp. 717 - 720 v největším chrudimském sídlišti U Stadionu, jež iniciovala rozšíření parkovišť před některými...Celý článek »
vydáno před 9 let 5 týdnů
Chrudim - Lípy jsou stromy, které lidé buď milují nebo naopak nenávidí. V jarních měsících oblažují své okolí opojnou vůní, aby ji později...Celý článek »
vydáno před 9 let 19 týdnů
Chrudim - Zimní měsíce jsou dobou vegetačního klidu, proto město přistupuje k ořezání přerostlých stromů a travin. Probírka se však dělá pouze...Celý článek »