Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 8 týdnů
Chrudim/Hlinsko - Obyčejná kamarádská návštěva se změnila v okradení. Své o tom teď ví 53letý muž, který 21. ledna navštívil v Hlinsku svoji o mnoho...Celý článek »
vydáno před 8 let 32 týdny
Chrudim - V neděli kolem 20. hodiny došlo k dopravní nehodě, při které 25letý mladík za volantem vozidla značky Fiat neodhadl před železničním...Celý článek »
vydáno před 8 let 36 týdnů
Hlinsko - Případy, kdy někdo někomu vyhrožuje, se policie zabývá poměrně často, ovšem chování opilého agresora, který navíc sám sebe poškozuje, je...Celý článek »
vydáno před 8 let 38 týdnů
Hlinsko - Osádka popelářského vozu, která projížděla ve tři ráno město a jeho okolí, se nestačila divit, když jí z příkopu vběhla do cesty mladá bosá...Celý článek »
vydáno před 9 let 2 týdny
Heřmanův Městec - Ve čtvrtek 12. března kolem 13. hodiny došlo před železničním přejezdem směrem na Čáslav k dopravní nehodě, při níž neznámý řidič...Celý článek »
vydáno před 9 let 12 týdnů
Hlinsko - První nehodou, která přibyla chrudimské policii do jejich statistiky, byla v souvislosti s alkoholem. Naštěstí při ní nebyl nikdo...Celý článek »
vydáno před 9 let 27 týdnů
Hlinsko/Chlum - V úterý v 8:22 hod. byl na krajské operační středisko pardubických hasičů nahlášen požár osobního auta.Celý článek »
vydáno před 9 let 37 týdnů
Holetín - Že se řídit opilý nevyplácí, teď už ví i 20letý mladík, který před jízdou požil zhruba 15 piv. Se svým fiatem poblíž Holetína přecenil své...Celý článek »
vydáno před 9 let 39 týdnů
Hlinsko/Rváčov - Ve čtvrtek kolem 17. hodiny byla ze silnice číslo 343 poblíž Hlinska hlášena vážná dopravní nehoda. Doprava zde musela být řízena...Celý článek »
vydáno před 10 let 10 týdnů
Hlinsko - Už od loňského listopadu se policisté ze zdejšího obvodního oddělení zabývali zajímavým případem krádeže slepic, vajec a krmení. V té době...Celý článek »