Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 1 týden
Rozhovice - Opilé 27leté řidičce, která to v červenci napálila poblíž uvedené obce do protijedoucího auta a která vážně zranila svou nezletilou...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Rozhovice - K tragické dopravní nehodě došlo v pondělí kolem poledne na rovném úseku směrem na Heřmanův Městec. Čelně se zde střetlo...Celý článek »
vydáno před 8 let 24 týdny
Holetín/Včelákov - V pátek krátce před půl třetí odpoledne došlo poblíž Holetína u odbočky na Včelákov k dopravní nehodě s tragickým...Celý článek »
vydáno před 8 let 43 týdny
Pardubice - Mladá řidička přejela se svým autem do protisměru, kde se střetla s jiným osobákem a u dalších, která smetla, poškodila zpětná zrcátka....Celý článek »
vydáno před 9 let 49 týdnů
Bítovany - Kolem 14. hodiny havarovala v uvedené obci 39letá řidička Škody Felicia. Podle policejní zprávy pravděpodobně nepřizpůsobila rychlost...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Chrudim - V pátek před sedmou hodinou ranní vyrážely záchranné složky do Čáslavské ulice, kde se řidička renaultu střetla s náklaďákem...Celý článek »
vydáno před 11 let 6 týdnů
Trhová Kamenice - Dopravní policie začala trestně stíhat z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky 40letou ženu, která ve zmiňovaném městysu...Celý článek »
vydáno před 11 let 20 týdnů
Slatiňany/Sobětuchy/Bylany - Dopravní policisté se zabývají kuriózní nehodou, ke které došlo na silnici ze Slatiňan do Sobětuch. Opilá řidička...Celý článek »
vydáno před 11 let 28 týdnů
Pardubice - Dnes krátce po šesté hodině ráno vyráželi hasiči k dopravní nehodě na Dubinu. Ve směru na Sezemice se tady čelně střetla dvě osobní...Celý článek »
vydáno před 27 týdnů 2 dny
Pardubický kraj/Lukavice – Během dvou dnů se stala na silnicích Pardubického kraje už třetí smrtelná dopravní nehoda. Po nehodě na Svitavsku a...Celý článek »