Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 11 let 20 týdnů
Seč - Od víkendu se policisté třemošnického oddělení zabývají vloupáním do dvou rekreačních chalup. Zloděj se v nich pakoval vším možným. Bral...Celý článek »
vydáno před 8 let 10 týdnů
Chrudim - Majitel věcí volně odložených na viditelném místě v osobním autě nedbal na policií poměrně často připomínané rčení, že "auto...Celý článek »
vydáno před 8 let 16 týdnů
Pardubice - Zdejší policie pátrá po neznámém „lupínkovi“, který ve večerní, nočních, či brzkých ranních hodinach  ze čtvrtka na pátek,...Celý článek »
vydáno před 8 let 22 týdny
Pardubice - Zdejší kriminálka zjišťuje, kdo se vloupal do rodinného domu, jehož majitelem je myslivec. „Neznámý pachatel se mezi 10. a 13. hodinou...Celý článek »
vydáno před 8 let 24 týdny
Chrast - Zdejší policie aktuálně pátrá po zloději, který si za svůj cíl vybral novostavbu, ze které si odnesl elektrospotřebiče. Zůstala za ním škoda...Celý článek »
vydáno před 8 let 30 týdnů
Chrudim - Vypáčení visacího zámku v panelovém domě v Hradištní ulici stačilo zatím neznámému zloději k tomu, aby si ze sklepa odnesl...Celý článek »
vydáno před 8 let 39 týdnů
Skuteč - Zdejší policie se aktuálně pídí po zloději, který se vloupal do jedné z místních bramboráren. Nutno podotknout, že jeho cílem nebyla...Celý článek »
vydáno před 8 let 44 týdny
Skuteč/Proseč - Chrudimská policie eviduje od začátku roku již téměř dvě desítky případů, které souvisejí s vloupáním do rekreačních objektů....Celý článek »
vydáno před 9 let 6 dnů
Heřmanův Městec - Policisté zdejšího oddělení zabodovali. Podařilo se jim dopadnout zloděje, který měl na svědomí vloupání do chalupy.   "K...Celý článek »
vydáno před 9 let 6 týdnů
Pardubice - Poté co hlídka městské policie přijela k pachateli drobné krádeže, neměla tušení, že to není v ten den poslední setkání s ...Celý článek »