Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 4 týdny
Chrudim - Ve středu 27. března od 7.00 do 13.30 hodin čeká celý areál Chrudimské nemocnice plánovaná odstávka elektřiny. Po dobu přerušení zajistí...Celý článek »
vydáno před 5 dnů 23 hodiny
Chrudim – Před zpevněnými cestami, pod kterými by se mohl skrýt recyklát ze stavební suti, dají zřejmě přednost měkkým cestám a plán starosty...Celý článek »
vydáno před 17 týdnů 14 hodin
Chrudim – Místo blikajících elektrických ozdob a stromečků se lidem doma rozzářily obyčejné svíce a vyhráno měli ti, kteří si prozřetelně navařili už...Celý článek »
vydáno před 29 týdnů 2 dny
Chrudim – Velkou sobotní akcí na pozemku Školního statku Střední zemědělské školy a Vyšší odborné školy Chrudim ve Vestci je národní soutěž...Celý článek »
vydáno před 1 týden 5 dnů
Chrudim – Představte si, že jste nic neprovedli a najednou vás začne pronásledovat několik policejních hlídek a ještě po vás začnou střílet. Tak...Celý článek »
vydáno před 1 rok 3 dny
Chrudim – Město už zapracovalo na splnění jednoho nápadu chrudimských občanů, kteří se zapojili do projektu Tvořím Chrudim a posunulo k realizaci...Celý článek »
vydáno před 1 rok 33 týdny
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) se inspiroval od sousedů a na tiskové konferenci prohlásil, že ví, jak by se dalo výrazně ušetřit za...Celý článek »
vydáno před 2 roky 29 týdnů
Chrudim – TECHNOhrátky, které se konaly 29. září na Střední škole zemědělské a Vyšší odborné škole Chrudim, se nesly ve znamení dobré nálady, pohody...Celý článek »
vydáno před 2 roky 35 týdnů
Chrudim – Bez možnosti využívat informační systémy se musely dnes zavřít všechny budovy městského úřadu. Pokud v tom nemáte jasno, Městský úřad...Celý článek »
vydáno před 2 roky 35 týdnů
Chrudim – Rada města včera schválila souhlasnou odpověď na petici proti variantě obchvatu číslo 1 a starosta František Pilný (ANO 2011) prý bude...Celý článek »